Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Malý sirotek (S01E40)

(epizoda)
  • USA The Little Orphan

Obsahy(1)

U Jerryho dveří zazvoní osamělé myší mládě, které je věčně hladové. Z Jerryho se stane rázem otčím a jeho povinností je obstarat pro mládě jakoukoliv potravu. Cestu Jerrymu opět zkříží Tom. (zdeny99)

Recenze (12)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jerry dostal na starost malého, roztomilého myšího sirotka, který má pořád hlad, něco mi říká, že to nebude poklidná večeře... I když jak se to vezme, tohle je jeden z mála dílů, který po urputné válce s útočnými rajčaty a dalekonosnými pomeranči končí relativním usmířením. Nejvíce se mi líbí scénka, kde myší sirotek spolkne pomeranč, krása :) 9/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vůbec možné, že těm groteskám je více jak šedesát let? Protože mě příjde, že vůbec nestárnou a pořád jsou parádní. Ta malá myška byla stejně nejlepší. Vůbec neměla žádný pud sebezáchovy a málem připravila chudáka Jerryho o nervy. No, a Tom si s malým samozřejmě taky moc hezky užil. To mu se prostě nelze nezasmát. ()

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spatne to neni, ale nechapu, cim si zaslouzili tolik Oscaru (to nebyla v USA zadna konkurence v teto kategorii?)? Nektere sceny dobre, nejdrsnejsi asi ta, kdy se bezici Jerry zastavi az o zapichnuty nuz v kachne. Ta mala mys mi sympaticka nebyla. ()

Reklama

Reklama