Reklama

Reklama

Velké dobrodružství Čtyřlístku

  • angličtina Great Adventure of the Lucky Four (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Na kraji Třeskoprsk, v malém domku, bydlí čtyři kamarádi. Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín u táborového ohně vzpomínají na dobrodružství, která zažili v uplynulém roce. Každý z hrdinů vypráví příběh, který považuje za úplně nejlepší. S Pinďou zažijeme povedený horolezecký výlet na Ďáblův palec, s Myšpulínem napínavé pátrání po ukrutném Vlkodlakovi, s Bobíkem fantastickou cestu do vesmíru a s Fifinkou vánoční návštěvu u malých čertíků. Čí příběh bude nejkrásnější? (Falcon)

(více)

Diskuze

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Lidi, hlašte vždycky, že už je film xtažení! Mohl jsem to vidět už pžed 5 týdny..

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem jen trajler, dal bych těm postavám výraznější hlasy. Hlavně Bobík, to je přece silák a žrout party, prostě tvrďák. A přitom mluví jak vykleštěnec. 

Quido

Quido (hodnocení, recenze)

Jako provedení fajn, jenom je škoda, že to není souvislý příběh jako posledně. Teď jsou to 4 samostatné příběhy. Jinak 6-letý syn si to docela užil, prostě taková klasika.

jenovef

jenovef (hodnocení, recenze)

Spinelion

vypadá to děsně a i příběhovy to vypadá dost prázdné, mně osobně se ten poslední 3D pokus kupodivu líbil, co se mi nelíbí je tahle 2D podoba odpovídající dnešní podobě komixu, ještě v 90 letech to bylo super, ale od té doby co p. Němeček přestal kreslit a vybarvovat na papír, se mi z těch postav dělá nevolno,  kdyby ještě žila paní Štíplová a p. Němeček kreslil jako dřív, stále bych Čtyřlístek kupoval... bohužel nic netrvá věčně, léta si prohlížím v obchodě obaly nových dílů, občas i proslistuju a je to šílenost :-) no, hlavně že to nese... a film? to má být veledílo, kdyby zfilmovali jedno z letních dobrodružství, např. Poklad kapitána Kida (to byl mazec), udělali by lépe

Reklama

Reklama