Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne je malý kluk unesen v záhadném voze. Jeho matku a jejího přítele nalezli u domu mrtvé. Únosce klukovi řekne, že jedou do Vánoční říše, že je to velice pěkné a šťastné místo. Do případu se připlétá Maggie, která z kostek Scrabble dokáže vyčíst, co se stalo chlapci, ale jediné, co se z kostek poskládá, je démon. Mezitím mladá Vic zjistí, že hluboko v lese je starý most, který vede přes řeku do druhého města. (Varan)

(více)

Recenze (7)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda čo to naznačila a najmä úvod a záver zniesli aj prísnejšie kritéria, inak zoznamovanie s rodinou Vic a ďalšími hrdinami bolo skôr priemerné,ale vianočná krajina zrejme bude mať svoje čaro. S úvodom relatívna spokojnosť. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na jednu stranu není první díl nic extra,místy působí dost lacině a hlavní hrdinka je celkem otravná,ale na druhou stranu je tu celkem dost Kingovské poetiky a navíc je to v určitých momentech zajímavé natolik,že jsem zvědavý co bude dál a dalšímu dílu dám rád šanci...70% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda měla svojí celosvětovou premiéru, a to 11. března 2019 na South by Southwest Film Festivalu v Austinu. (Varan)

Reklama

Reklama