Reklama

Reklama

Člověk zvaný Flintstone

  • USA The Man Called Flintstone

Obsahy(1)

Muž zvaný Flintstone je pro všechny hádankou - a má z toho legraci! Fred Flintstone, který je Rockovi podobný, jej zastoupí v úkolu vystopovat Evila "Zelenou Husu" a jeho břídilské nafoukané agenty. V divoké jízdě ve společnosti Wilmy, Barneyho a Betty se Fredova "klidná dovolená" mění v komické dobrodružství honby za špióny. Po té, co přelstí samolibé agenty Ollieho, Bobo a Tanyu, se přes Paříž a Řím dostane až k tajné skrýši "Husy". Odkrytí karet, je skutečným překvapením! Yabba - Dabba - Doo a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Flego 

všechny recenze uživatele

Po úspechu seriálu sa pustili tvorcovia do celovečerného filmu. Výsledok je vcelku dobrý, ale predsa len väčší spád majú krátke epizódky zo sveta svojráznych postavičiek. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Po Méďovi Béďovi se celovečerního animáku v šedesátkách dočkali i Flintstonovi. Ty jsem měl v dětství celkem rád, bavily mě i hrané filmy a tenhle film jim nedělá ostudu. Je to taková parafráze na bondovky, Fred se stává dvojníkem zneschopněného agenta a s nic netušící, s rodinou cestuje po celé Evropě a nahání zlotřilého Kačera s ďábelským plánem. Narozdíl od Disneyovek je to čistá groteska bez sentimentu, ale i bez nějakého většího kouzla. Je tu spousta gagů, honiček a pravěkých udělátek, ale také spousta zdržujících písniček, které by v originále byly asi lepší. Každopádně protože Flintstony jsem měl radši než Méďu Béďu a bavil jsem se o trochu víc, dávám 4*. Animovaný film roku 1966. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Flinstonovi jsem rozhodně neviděl z rychlíku. Naopak v 90. letech jsem měl pořád zapnuté Cartoon Network, kde jsem tyhle "kromaňonce" sledoval. Že by ale byli vtipní, to mi musel asi někdo zapomenout sdělit. A film se v tomto ohledu vůbec nevymyká. ()

Simo16 

všechny recenze uživatele

Túto rodinku ja jednoducho zbožňujem a ako malý som si nenechal ujsť ani jednu časť seriálu.O tomto filme som nevedel, že vobec existuje a tak som si tento animák naplno vychutnal. ()

Reklama

Reklama