Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Tom na pláži svalovců (S01E101)

(epizoda)
  • USA Muscle Beach Tom

Obsahy(1)

Tom si vyjde se svou kočičkou na pláž, kde se to hemží kočičími svalovci, takže musí udělat co je v jeho silách, aby si udržel nejen svou kočičku, ale taky sám sebe na zemi, neboť si chybějící svaly nahradí nafukovacími balónky. (Los)

Recenze (5)

Fingon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pláž svalovců, na kterou si poněkud rachitický Tom přivede svou kočičí slečnu. Tu se mu ale pokusí přebrat jeden z kulturistů, a tak se Tom pokusí dohnat chybějící muskulaturu nafukovacími balónky. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že mají i kočky pláž, o tom snad nikdo nepochybuje. Minimálně v tomhle seriálu to možné je a tam, kde je blízko animovaných kočičích part moře. Pláž může být i u většího rybníka či vodní nádrže (pokud tam není zákaz koupání!). Tom si vyrazí na pláž, kam se chodí mimo jiné chlubit i tělesně vypracovaní kocouři, takže se mezi nimi cítí nesvůj. Bohužel má Tom stále u sebe kočičku, která místo aby oceňovala jeho pěkné vlastnosti, tak se rozklepe, když vidí kocoura - svalovce. A kde má Tom brát čas na to, aby vypadal jako oni? Ví, že by musel minimálně dva roky posilovat, než by se dostal na jeho úroveň. Nemluvě o tom, že jeho kočička nebude tak dlouho čekat a oddá se svalovci, takže by Tom přišel s vypěstovanými svaly pozdě. Tom je ale mazaný, a tak zase vyhrává díky rozumu, i když až tak zcela mu to nevyjde... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama