Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Tom a kráska (S01E06)

(epizoda)
  • USA Puss n' Toots
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1942, 8 min

Obsahy(1)

Tom se snaží udělat dojem na pěknou kočičku, která je u něj na návštěvě. Jenže k okouzlení použije kouzelnické triky s Jerrym, který Tomovi vše vrátí, jakmile se mu naskytne příležitost. (Los)

Recenze (6)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +nápaditost, sranda, animace a roztomilá kočička k tomu -není/// Další klasická část. Nezapomenutelná, roztomilá a zábavná. Skutečně jedna z těch nejlepších./// Celkem 93%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepšia momentka je pre mňa keď sa nastajlovaný Tom ide predstaviť mladej cicuške. S tou hudbou to je absolútne dokonalé. Ale inak poviem, že toto je ďalšia klasika a skvelá epizóda. Najprv to má pomalšiu časť, kde sa Tom snaží zbaliť malú Toots a končí to absolútnou demoličnou akciou gramofónu, kde sa porozbíja veľké množstvo platní a Tom si vyskúša aké to je sedieť na otáčajúcej sa platni. Je to komické, má to energiu a skutočne je to poriadny súboj, kde lieta už všetko naokolo. Ako decko som len nikdy nechápal jednému. Ako bolo možné, že stláčaním všetkých gombíkov gramofón vlastne ožil a začal Toma chytať, plieskať a všetko možné. A ani dnes to nedáva zmysel, ale je to vtipné. Jednoznačne si treba snímok pozrieť, je to kvalita ako sa patrí. Hodnotenie: A ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady "namlouvacích" epizod, která se ale tentokrát až tak úplně nevydařila. Možná je to tou použitou "magií", která nevyznívá nijak extra legračně. ()

Reklama

Reklama