Reklama

Reklama

Úplně debilní zprávy

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Komedie
Česko, 2018, 1–3 min

Účinkují:

Sonia Edde (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Pravá pseudozpravodajská relace plná emocí, které se můžete smát napřímo. (TV Prima Cool)

Recenze (131)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Polici musela na dálnici D6 stíhat řidiče, který se hnal rychlostí 217 km/h. Dispečink totiž zajímalo, jak se dá po české dálnici jet takovou rychlostí." Úplně debilní moderátorka Sonia Edde má docela zajímavé přednosti. O zadnostech psát nemohu, protože na nich sedí a tudíž jsem je ještě neviděl. A čte zprávy, které označuje za debilní, v čemž má většinou pravdu, ale občas se nějaký fórek povede. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Někdy mě Úplně debilní zprávy opravdu rozchechtají, někdy je mi z nich trochu trapně, ale pořád je to svěží podívaná, která umí kousnout jako svého času Česká soda. Na rozdíl od kvality zpráv se ale nemění fakt, že Sonia Edde je dovede všechny naprosto neodolatelně podat, a nemění se ani záměrně naddimenzovaná a parodická kvalita jejího výstřihu. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

No ty krávo, tak některé drakonické feministky si nepřejí, abychom byli po právu zesměšněni kozatou Rudou Sonjou a pálí odpadem? Vždyť se jedná jen o interaktivní prdel...či dvě kozy, ne? Tak to tedy nasrat, dávám dvanáct hvězd a to jsem, prosím pěkně, dolňák. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Counter-Strike na Novém Zélandu....v dnešní době skoro až neuvěřitelně brutální humor v poměrně brzký čas a na komerční televizi. Když nepočítám sportovní přenosy je tohle jediný pořad, kvůli kterýmu zapnu televizi. Palec nahoru. 65%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak co. Až moc z toho čiší, jak to chce být jako odlehčené a jiné a moderátorka strašně cool. Na mne to moc nefunguje. Taky je hodně často jasné, za koho a do koho se pořád kope, a na to tady máme Vaška a Noru z veřejnoprávní. Ale jak říkám, občas se jim nějaký ten absurdní vtip povede. Mimochodem, zkuste si pustit ÚDZ rok zpátky. Je to tak strašně šroubované na aktuální kauzy, že spousta fórů už nedává smysl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co si budeme (nebo spíš nebudeme) nalhávat. Je (byla) to pičovina jak prase, ale tak co taky od Úplně debilních zpráv očekávat – i ty klasické stojí za hovno. Sonia Edde má dekolt k prasknutí o tom žádná a občas dokázala být i vtipná. Ony celkově ty krátké „šoty“ byli sice trapné, ale některé i docela vtipné a trefné. Pořád lze řada z nich shlédnout na youtube. Já dávám prostě průměr, i když to byla chujovina. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jestli Sonia ukáže ňadra dmoucí nebo ne je mi u prdele. Já jsem dolňák. Místy to je ale docela vtipné a i se u toho člověk zasměje. Občasná trapnost je tak nějak asi nezbytná daň z humoru. ()

Laxik

všechny recenze uživatele

Víděl jsem jeden díl a kupodivu mě to dost rozesmálo. Dobrá nekorektní satira, i když maličko prvoplánová. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

😘za těch pár minutek by se jí šiklo zacpat tu nechutně ukecanou hubu PKD a vyvalit nalejváky s ostatním matrošem před obecenstvo)aspoň nějaký smysl"opiglováním"to mohlo dávat! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, jak kdy, občas pobaví, občas vůbec. Špatné to není, ale přece jenom z toho co jsem viděl, tak bylo víc slabších dílů, než těch lepších. 2* ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně debilní pí*o*ina. Nepřijde mi to ani vtipné, ani aktuální a ani nekorektní. Je to prostě úplně debilní. A trapné. A na blití je to zhruba úplně stejně, jako cokoliv na Barrandově. Ještě že to trvá jenom dvě minuty. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je to absolutní výplach, ale ty vtípky jsou tak povedené, že se tomu na ty 3 minuty denně rád zasměju. A informací si odsud odnesu paradoxně více, než z odpadních hlavních relací TV Nova nebo sesterské Primy. Jako milovník sarkasmu a humoru téměř všeho druhu tady ty 4 hvězdy nechávám s hrdostí. REPOST: Chci vidět, jak na tom vodítku dotáhne Soňa do studia dvě kozičky a stoupne si na písmeno Há - tedy naHá. Takže zvyšuju! ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Pod tím vším pseudo-intelektuálem, za nějž se vydávám, se skrývá jednoduchý muž, který se rozhodně nechystal smát... A ten je teď velice zklamán. Tak zase hurá na 30% a níž! Celý pořad mi přijde přinejmenším trapný. ()

Reklama

Reklama