Reklama

Reklama

Kuzgun

(seriál)
  • angličtina Raven
TV spot 1
Turecko, 2019, 50 h 18 min (Minutáž: 132–161 min)

Hrají:

Burcu Biricik, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, İpek Erdem, Derya Beşerler, Aytek Şayan, Barış Arduç, Serkan İpek (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Videa (32)

TV spot 1

Recenze (2)

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Typicky turecka zalezitost s dobrym a neprilis prekvapivym scenarem ve snesitelnem mixu pomsta - zrada - romance - akce. Libiva hudba, primerena delka i herecke vykony. Ve druhe serii vyborny Onur Saylak. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Kuzgun žil 20 let odtržený od své rodiny a ve svých 28 letech se vrací pomstít všem. Musí najít cestu zpět ke své rodině, která pro něj po zradě přestala existovat. První série byla podařená. Dila i Kuzgun skvěle zahraní a to nejen dospělými, ale i dětskými představiteli. Seriál je hodně o pomstě, rodině, mafiánském světě. Obsahuje spoustu překvapivých zvratů a jednotlivé díly jsou docela nabušené akcí a mezitím jsou emotivní vsuvky. Druhá série - je kratičká, úplně se vytratila ústřední píseň. Proč?? První díl byl po první sérii velké zklamání. Holt očekávání byla obrovská. Ale konec prvního dílu stál za to. Cihana jsem si pustila asi 3x a fakt mě to rozesmálo. Z druhé série se vytratilo dost akce. Seriál nabral jiný rozměr tím, že hlavní protivník Ferman, je spíš pozorovatel. Mě se tedy nelíbila charakterová změna Dily v prvním díle, pak je to ve flashbacích trochu vysvětleno. Tak jsem si jen říkala, že o čem by to bylo kdyby byl hned Kuzgun šťastný. Konec je uspěchaný, jak se dalo předpokládat. Ale aspoň to nějak zakončili. I když mám pocit, že nakonec zřejmě úplně jinak, než bylo v plánu. Podle prvních 2 dílů, které začínají flashbackem, kde Kumru sepisuje jejich příběh a brečí u toho, si myslím, že někdo měl určitě zemřít a vlastně bych možná nečekala ani happyend. S hodnocením dávám 9/10 a to hlavně kvůli první sérii a tomu, že to pro všechny skončí dobře. A seriál bude patřit mezi těch několik lepších a oblíbených. Mrkněte na youtubko. Stojí za to. ()

Reklama

Galerie (197)

Reklama

Reklama