Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jackie slaví vítězství před kamerami, ale za zavřenými dveřmi se dostane na nové dno. Zářivý okamžik Decourcyho slibuje možnou budoucnost v politice, ale veškerá hrdost, kterou Siobhan cítí ke svému manželovi, se po nečekané zradě vytrácí. (HBO Max)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tu nové jméno (James Ryan), které je třeba proklepnout. A dotyčného sledovat na každém kroku, protože je informátorem, no, někoho z FBI. A právě nestabilní Jimmy, který spolu s rozumnějším bráchou představuje dělnickou třídu přivydělávající si loupežemi, znovu udělá pár přešlapů. A Jackie se jen tak mimochodem dozví křestní jméno feťáka, který stál za útokem na jeho dceru. Na pokec nebo vyjednávání to zrovna nevypadá. Druhá polovina série mě baví podstatně víc než první díly. Zvyknul jsem si na pomalejší tempo i zorientoval v motivacích postav, tvůrci prakticky ignorují tvrdé pěsti nebo přestřelky, a vsází na poctivou atmosféru a pečlivé budování charakterů. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka. Nervy na prasknutie a nervozita u mnohych clenov podarenej rodinky z Charlestonu. Ocakaval som, a tak trochu sa i tesil, ako to skonci, ked sa z*rd Jackie dozvie, ako to bolo z jeho dcerou. Uspokojive...na strane druhej, ked si predstavite, niekoho tak mocneho a chraneneho instituciou a znamostami, co sa ako hurikan prechadza kade chce a "obtiera" sa o koho chce...ide z toho mraz po chrbte. Velmi dobra cast. ()

Reklama

Reklama