Reklama

Reklama

Čarodějnice navždy

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Mladá čarodějka ze 17. století cestuje do budoucnosti, aby zachránila milovaného muže. Nejprve se musí srovnat se současnou Cartagenou a porazit temného soka. (Netflix)

Recenze (5)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ucházející námět, který by se však možná lépe vyjímal v komediální rovině, do které se Siempre Bruja někdy dostává. Nedokáže se to ale zbavit náznaků kolumbijské telenovely a i po dvou dílech je jasné, že se z toho klube obyčejné teen drama. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Seriál po 5 dieloch asi nedopozerám, nebolo v ňom nič, čo by ma nejak zaujalo. Fantasy minimum. Mohol byť z toho fajn komediálny seriál, nie dráma...za tých pár dielov slabunké 3 *... ()

Paolina.Proc 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se dívat kvůli španělštině, jinak mi to přišlo pro teenagery, ale hned po pár minutách prvního dílu nastala těžká závislost. Nádherně jsem se pobavila, trochu bála a většinou smála. Ohromně relaxační, navíc miluju cestování v čase. Super výprava, moře, slunce a noční život na mě úplně dýchaly přes obrazovku, chci další :D ()

Still_I odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud záměrem byla mentálně retardovaná hlavní hrdinka a špatně uvěřitelný až trapný příběh, pak se seriál vyvedl skvěle! (Viděla jsem jen proto, že se učím španělsky. A i pokud tomu nerozumíte, fakt o nic nepřijdete.) ()

Reklama

Reklama