Reklama

Reklama

Recenze (18)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Právě naopak: Souběžnost s vysíláním Zkázy Dejvického divadla je na tom to nejlepší, což vyniká už v šatně před začátkem představení (a že zde vystupují stejní herci, celý efekt jen zvyšuje). Téma: theatrum. Prvoplánovost v Za oponou je celkem na místě a sprcha vulgarismů pana ředitele víc než nutná, nehledě k tomu, že je to zatím jediný Čermák, který mě opravdu baví. ()

PollyJean

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

škoda, že si to pánkovci načasovali na stejnou dobu, kdy v čt běží Zkáza Dejvického divadla, přece jen dva divadelní seriály, navíc s podobným obsazením... Začátek slibný, ale pořád jen začátek, nevíme, kam to povede, může to být jak paráda, tak i slabota. Kontrast umění a buranství, no proč ne, ale dožadovat se pozornosti nadužíváním vulgarismů je přece jen dost trapné... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hynek Čermák a jeho prísny prístup si pre seba kradne pozornosť. Krátky formát epizóde veľmi neprospieva, že sme videli jednu hru zlú, nemusí znamenať, že divadlo malo všetky hry zlé. Veľmi sa tak generalizuje kvôli skratkovitej dĺžke 15 minút. Navyše vidieť epizódy seriálu po Zkáze Dejvickýcho divadla, kde herci hrali sami seba, mali svoj originálny bezprostredný humor a epizódy mali formát 30 minút seriálu dosť škodí, keďže v Za oponou to potom vyzerá, že sa na pílu humoru zbytočne tlačí. ()

blues 

všechny recenze uživatele

Proti Dejvicím je tohle opravdu o dost lepší, přestože to má poloviční stopáž. Těším se na další díly. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě rozjezd dokonalý, podobnost se Zkázou mi vůbec nevadí, právě naopak. Hynek Čermák skvělý, vulgarismy tomu všemu přidávají na věrohodnosti, protože tak nějak to ve skutečnosti opravdu funguje. Těší mě, že to není z dílny ČT, protože se nikdo a nic nemusí držet zpátky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nešťastné načasování vzhledem k souběžnému vysílání zatraceně podařené Zkázy Dejvického divadla….podobní (místy shodní) herci, podobné téma. Úvodní epizoda má příznačný název „Seznámení“, takže těžko po první čtvrthodině hodnotit…..každopádně, jisté indicie by se již vyčíst daly. Více než na pointu, se sází na prvoplánovou vulgaritu, Krobotová přehrává a Čermák bude zase rapl. Necháme to zatím otevřené...však on čas ukáže, kde čáp ztratil čepičku. ()

JeanMarthan 

všechny recenze uživatele

Rozmohl se nám tu takový nešvar... Jednotlivé produkce se předhání, kdo nacpe co nejvíc ku*, pi*, prdelí a kdoví jakýho dalšího marastu, do co nejkratší stopáže. Super, tleskám! ()

Franki69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, třeba se to z těch <> a (,) ještě pozvedne nad šmíru, kterou herci v Blancharde předvedli, než diváci opustili hlediště. V podstatě jsme zatím viděli kabaretní číslo s badass říďou Kalužou. Na vysoké hodnocení to zatím není, první hodnocení jde pod průměr na 40%. U dalších uvidíme.. ()

a-ja 

všechny recenze uživatele

Čermák je tu vulgárnější než v Raplovi a taky to jako Rapla hraje... K tomu X obličejů z Dejvického divadla, o kterém právě běží seriál na ČT... Aneb čeho je moc, toho je příliš (nebo další hezké pořekadlo o tom, že opakovaný vtip už není vtipem)... ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Zatímco ukázky Zkázy mě nenadchly, tady tohle mě dostalo na první dobrou. No a po prvním dílu se už těším na neděli a další kousek. Asi jsem to hovado, jako 99% tohoto národa 😃 ()

Reklama

Reklama