Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Do zapadlého pražského divadla Blancharde nastupuje nový ředitel Petr Kaluža (Hynek Čermák). Hned po nástupu zjišťuje tristní stav divadla i ansáblu a hodlá tomu udělat přítrž a všechny postavit do latě! Očekává aktivní účast ode všech – k nelibosti všech. (Kino iDNES)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

Mělo to zajímavě našlápnuto, ale velmi rychle to upadlo do průměru, a jednotlivé epizody kolísaly mezi zajímavostí a trapností. Tandem Čermák & Halbich se sice snažil, ale se slabým scénářem nic nenadělali ani oni. Navíc závěr série vlastně není závěrem, a obsahuje tak trapnou a nereálnou vějičku na pokračování, že to tím úplně zabili. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to samozřejmě chujovinka, ale to byla i Zkáza Dejvického divadla či Dabing street. Faktor hereckého ansáblu DD to i v tomto případě v poklidu vynahradí. Není to sice žádná komediální událost desetiletí, ovšem pár scének na mě zafungovalo přesně tak, jak mělo. Sice šlo o gagy, které neměly s ústředním "nedějem" moc společného, vlastně nebyly ani nikterak překvapivé či vypointované, ale měly své roztomilé kouzlo díky hravosti hlavních aktérů. Nejlepší byla telefonická scéna Hynka Čermáka s nahluchlým recepčním deníku Stalo se a Jaroslav Plesl, vyprávějící lichváři obsah jeho plánovaného artového filmového filmu od Filmové společnosti s.r.o. Kromě téhle dvojky zahrál pochopitelně výborně též Kamil Halbich svého neurotického slabocha, Tomáš Havlínek teplého maskéra a Anna Stropnická klasickou obrýlenou myšku. Rímský je na podobné role rovněž jako dělaný, jeho hlas je pastva pro uši. Jana Pidrmanová pak zase pastvou pro oči a všechny další tělesné senzory chlapa. 60% ()

Reklama

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Nejsilnějším článkem tohoto seriálu je bez pochyby Hynek Čermák a jeho vtipné a trefné hlášky. Jinak tento počin tu a tam trpí slabšími dialogy, několika naprosto zbytečnými postavami a nesmyslnými rádoby humornými scénkami. I přes všechny zmíněné výtky jsem se k němu poměrně rád vracel a jsem zvědavý, zda se uskuteční naznačená druhá řada. Hodnocení zvednu o jednu hvězdu jen kvůli poměrně neokoukanému prostředí ze zákulisí divadla. 4* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten závěr byl pořádně šokující a svým otevřením si přímo butálně řve o druhou sérii. A když už teda, tak doufám, že na ní dojde, protože to vypadá, že teprve tam by mohla nastat ta správná legrace. Velmi fajnová legrace je ale i v sérii první. A není jí vůbec málo. Seriál má kromě prvotřídního obsazení (tradičně výborný byl Kamil Halbich, Simona Babčáková, ale úplně nejvíc mně bavil Pavel Rímský v hodně vedlejší, ale velmi významné roli). Stopáž mohla být ve většině epizod klidně o pět minut delší, ale krátká stopáž je v tomto případě spíš plus, a už jenom to, že jsem se každou neděli nesmírně těšil na další díl, je znamení, že i tohle se mi prostě ohromně trefilo do vkusu (ale Zkáza Dejvic je samozřejmě lepší). Svížný, zábavný, vtipný, kvalitně natočený a zahraný seriál, u kterého se těším, až si dám maraton všech dílů najednou, páč to bude úplně jiné kafe. 80% a doufám v pokračování. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Sestava Dejvického divadla se rozhodla na internetu konkurovat svému dalšímu počinu, a to Zkáze dejvického divadla. U něj byl přecijen výsledek o něco lepší, zde to kolikrát vypadá, že potenciál a nápad je, ale chybí finální tah na branku k vylepšení jednotlivých scén. A obsazení Pidrmanové se opravdu nepovedlo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v reálných lokacích Branického divadla, ale také v pražských barech a kavárnách. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama