Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Do zapadlého pražského divadla Blancharde nastupuje nový ředitel Petr Kaluža (Hynek Čermák). Hned po nástupu zjišťuje tristní stav divadla i ansáblu a hodlá tomu udělat přítrž a všechny postavit do latě! Očekává aktivní účast ode všech – k nelibosti všech. (Kino iDNES)

Recenze (20)

manonfire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to samozřejmě chujovinka, ale to byla i Zkáza Dejvického divadla či Dabing street. Faktor hereckého ansáblu DD to i v tomto případě v poklidu vynahradí. Není to sice žádná komediální událost desetiletí, ovšem pár scének na mě zafungovalo přesně tak, jak mělo. Sice šlo o gagy, které neměly s ústředním "nedějem" moc společného, vlastně nebyly ani nikterak překvapivé či vypointované, ale měly své roztomilé kouzlo díky hravosti hlavních aktérů. Nejlepší byla telefonická scéna Hynka Čermáka s nahluchlým recepčním deníku Stalo se a Jaroslav Plesl, vyprávějící lichváři obsah jeho plánovaného artového filmového filmu od Filmové společnosti s.r.o. Kromě téhle dvojky zahrál pochopitelně výborně též Kamil Halbich svého neurotického slabocha, Tomáš Havlínek teplého maskéra a Anna Stropnická klasickou obrýlenou myšku. Rímský je na podobné role rovněž jako dělaný, jeho hlas je pastva pro uši. Jana Pidrmanová pak zase pastvou pro oči a všechny další tělesné senzory chlapa. 60% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo, poté co si umělci zademonstrovali proti Babišovi, nasedli do autíček a jeli do Mafry dělat kšeft za prachy od Babiše. Kromě této, pro ČR již dlouhá desetiletí tradiční komedii přichází na řadu jiná komedie Za oponou a já uznávám, že mě bavila, jak různejma narážkama na zakulisí divadla, vztahů, atd, tak na poměrně kvalitně napsaným scénářem jednotlivých dílů, které utvořili zajímavý celek. Hynek je hodně dobrý, byť drsných postav v jeho podání se začínám trošku přejídat, herecky mě nejvíc bavil Kamil Halbich, určitě příjemné překvapení. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Urcite jeden z tech lepsich kratkych serialu co se v posledni dobe toci pro ruzne weby. Zajimave postavy, kterym kraluje vyborny Hynek Cermak. Ja byl spokojeny a tesil se na kazdy novy dil. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Trochu egoistické od pana Čermáka, přesto velmi podařené, černohumorné a nutící ke sledování dalších a dalších dílů. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten závěr byl pořádně šokující a svým otevřením si přímo butálně řve o druhou sérii. A když už teda, tak doufám, že na ní dojde, protože to vypadá, že teprve tam by mohla nastat ta správná legrace. Velmi fajnová legrace je ale i v sérii první. A není jí vůbec málo. Seriál má kromě prvotřídního obsazení (tradičně výborný byl Kamil Halbich, Simona Babčáková, ale úplně nejvíc mně bavil Pavel Rímský v hodně vedlejší, ale velmi významné roli). Stopáž mohla být ve většině epizod klidně o pět minut delší, ale krátká stopáž je v tomto případě spíš plus, a už jenom to, že jsem se každou neděli nesmírně těšil na další díl, je znamení, že i tohle se mi prostě ohromně trefilo do vkusu (ale Zkáza Dejvic je samozřejmě lepší). Svížný, zábavný, vtipný, kvalitně natočený a zahraný seriál, u kterého se těším, až si dám maraton všech dílů najednou, páč to bude úplně jiné kafe. 80% a doufám v pokračování. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Sestava Dejvického divadla se rozhodla na internetu konkurovat svému dalšímu počinu, a to Zkáze dejvického divadla. U něj byl přecijen výsledek o něco lepší, zde to kolikrát vypadá, že potenciál a nápad je, ale chybí finální tah na branku k vylepšení jednotlivých scén. A obsazení Pidrmanové se opravdu nepovedlo. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkaza Dejvického divadla po druhýkrát sa nekoná, na to by scenár musel obsahovať okrem nekonečného priestoru pre hlavnú postavu aj väčšiu empatiu pre ostatné charaktery, ktoré skoro vôbec nevynikajú a len sa točia okolo udalostí vytvorených hlavným hrdinom. Humor viac nevychádza ako vychádza, väčšinou je prvoplánový, žiadna absurdita a originalita, len nejaké to omieľané klišé. Hynek Čermák v hlavnej úlohe si svoju rolu splnil na jednotku, dáva scénam potrebnú šťavu, no správanie jeho postavy sa po čase stane predvídateľné a tým pádom pre dej trochu nudné. Druhé husle hrajúci Kamil Halbich ponúka postavu s očakávaným vývojom a tak jeho herecká snaha u mňa nepadla veľmi na úrodnú pôdu. Jaroslav Plesl ako poznám zo Zkázy Dejvického divadla je tu málo, kvôli slabému scenáru. Ženské postavy ponúkajú zaujímavé charaktery, no sú rozobraté len veľmi skratkovito, takže veľmi nevyniknú. Krátky formát epizód často zabraňuje väčšej gradácii zápletok aj tým aj lepšej katarzii, ktorá je ku kvalitnému filmovému aj seriálovému zážitku viac než potrebná. ()

Lupes 

všechny recenze uživatele

Prostořeké, naivní, komorní, poměrně zábavné. A řekl bych, Čermákovi šité přímo na tělo. Ke sprostému slovu i ráně nejde daleko, a tak ho mají všici rádi. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho, jak lidi dokáží lpět na své komfortní zóně a zakrývat svou lenost a neschopnost pomluvami a výmluvami. A pak přijde někdo, kdo si nebere servítky a všechno řeší logicky a na plnou hubu. ()

Pecan206 

všechny recenze uživatele

Některé díly vtipné s dobrými hláškami, ale některé bohužel o ničem, srovnávat nebo psát, že je tento seriál dokonce lepší než seriál Most, je šílenství, to opravdu není a má do něho daleko 😉 ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Skoda tech poslednicj par dilu. Jinak by to bylo na 5 hvezd. Docela jsem se bavil u toho, ikdyz to bylo vulgarnejsi lehce :) ()

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

Mělo to zajímavě našlápnuto, ale velmi rychle to upadlo do průměru, a jednotlivé epizody kolísaly mezi zajímavostí a trapností. Tandem Čermák & Halbich se sice snažil, ale se slabým scénářem nic nenadělali ani oni. Navíc závěr série vlastně není závěrem, a obsahuje tak trapnou a nereálnou vějičku na pokračování, že to tím úplně zabili. ()

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Nejsilnějším článkem tohoto seriálu je bez pochyby Hynek Čermák a jeho vtipné a trefné hlášky. Jinak tento počin tu a tam trpí slabšími dialogy, několika naprosto zbytečnými postavami a nesmyslnými rádoby humornými scénkami. I přes všechny zmíněné výtky jsem se k němu poměrně rád vracel a jsem zvědavý, zda se uskuteční naznačená druhá řada. Hodnocení zvednu o jednu hvězdu jen kvůli poměrně neokoukanému prostředí ze zákulisí divadla. 4* ()

Calabria 

všechny recenze uživatele

Masky, scénář, hudba, kamera bez výčitek. Čermák Halbich top role. Pidrmaniva je moje láska s černou parukou. Herec hrající prase asi bejvic irelevantní postava. ()

Reklama

Reklama