Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Největší honičky

(video kompilace)
  • USA Tom and Jerry's Greatest Chases
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2000, 89 min

Obsahy(1)

Tom a Jerry, kočka a myš, a především dva největší rošťáci na světě se k vám znovu vracejí v jedněch ze svých nejlepších kreslených příběhů. Naše povedená dvojka si spolu užije spoustu legrace v příběhu MYŠ YANKEE DOODLE, vtrhne na pláž v MOŘSKÉM MOURKOVI a naprosto zdemoluje golfové hřiště v GOLFOVÉM DÝCHÁNKU. Tom nám předvede své pestré muzikantské schopnosti v příběhu KOČIČÍ KONCERT, kde hraje na piáno, v DOKONALÉ SERENÁDĚ, kde ovládá smyčce a v neposlední řadě nás též oblaží svým úžasným hlasem v příběhu KOČIČÍ FRAJER. Ale ani Jerry se nenechá zahanbit a okouzlí nás svým tanečním uměním v příběhu JOHANN MYŠ. Jerry se po vypití super-zvětšovacího lektvaru v příběhu DR. JEKYLL A PAN MYŠ stane nepřemožitelným a v klidu nechává Toma, aby se stal MYŠÍ NA MANHATTANU. Jerry se poté v příběhu SMŮLA SE LEPÍ NA PATY skamarádí s rezervovaným kanárkem a MALÉMU SIROTKOVI ukáže, jak dostat jídlo od Tomova nosu. A nakonec se v příběhu JERRYHO DENÍK staneme svědky jeho osobního rekordu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

H34D 

všechny recenze uživatele

UPOZORNĚNÍ: Nenechte sledovat své děti seriál založený na agresi! Teorie naučeného chování empiricky i experimentálně prokázala, že jeden ze tří zdrojů vzniku agresivního chování jedince je pozorování jiných agresorů. Roku 1973 byl proveden výzkum v mateřské školce, kde děti zhlédly film, v němž osoby zacházely s hračkami s notnou dávkou agrese, tyto děti si následně po skončení filmu hrály se svými hračkami podobně agresivním způsobem! Milí rodiče, nedivte se pak, proč vaše 5 leté dítě při spatření myši začně hledat střelné zbraně, explozivní trhaviny, či alespoň sadu nožů, kterou okamžitě během sekundy vyhází napříč obývacím pokojem. Nedivte se, proč jste jednoho dne našli svou domáci kočku vypranou, vyžehlenou, rozmlácenou dvířkama lednice, se zapíchnutou vydličkou v zadnici, s popáleným ocasem, vykuchanou nožem a s useknutou hlavou v okně. Nedivte se, proč se z vašeho dítěte stává psychopatický, násilnický masový vrah a tyran, vše má totiž své logické opodstatnění a to se v tomto případě nazývá Tom a Jerry! ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Môj najoblubenejši kreslený seriál. Je tu plno vtipu, každý diel je poriadne zábavný (možno nejaká vínimka sa nájde), tomu sa nedá moc toho vytknúť. Čo dodať. 95%. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Přehled toho nejlepšího z Toma a Jerryho, klasiky mezi kreslenými filmy. Seriál, který jsem jako děcko sledoval na ORF1 pokaždé, když ho dávali. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená zálažitost "mapující" nejznámnější hodičky téhle skvělé dvojky, která si za žádných okolností nedá pokoj. ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

Vybrat nejlepší epizody se slavnou dvojicí Tomem a Jerrym - to chce kumšt... Zde se to i docela povedlo. Série je myslím vhodně zakončena epizodou "Jerryho deník". ()

..PROFIL.. 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltal jednu epizodu za druhou. Dodnes mám někde ve sklepě v krabici staré kazety). Kupodivu ze mě není a nikdy nebude terorista masový vrah atd. Reaguji na upozornění, které jsem tu četl. Tohle je klasika a jako děti jsme ji doslova žrali všichni a většina z nás je snad úplně normální :-D ()

Reklama

Reklama