Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Jak chytit myš (S01E25)

(epizoda)
  • USA Trap Happy
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1946, 7 min

Obsahy(1)

Tom se neustále pokouší chytit Jerryho a vůbec se mu to nedaří. Nakonec se rozhodne k zoufalému činu a povolá na pomoc kocoura profesionála na likvidaci myší. Podaří se oběma kocourům Jerryho chytit? (zdeny99)

Recenze (10)

woody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myší specialista s vizáží a chováním drsného Phila Marlowa lovící za pomocí stetoskopu, sýra a ruční vratačky!A to by v tom byl mašák kdyby nedošlo i k explozi! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Efekty 10/10/// +tohle je naprostá destrukce, užasnej kocouří lovec myší, nápady, je toho tady hodně -to jedno procento si nechám pro případ, že by přišlo ještě něco lepšího/// Tak toto je pořádnej masakr, kde zničí skoro všechno. Jerry jasně vyhrává a tak si Tom na pomoc zavolá (telefonem) specialistu na odchyt myší. Ten má opravdu pořádnou výbavu a tak se Jerry musí hodně snažit, ale nakonec jsem to při každé příležitosti pořádně vrátí. Je tu spousta nezapomenutelných scének./// Celkem 99%/// ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Starší kousky Toma & Jerryho mají trošku jinou atmosféru, ta se mi ale sakra líbí a zábava je tu na denním pořádku. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto výtečný díl plný momentů, u kterých se potrháte smíchy, ale scénka, kdy kočky pumpují jako o život plyn do myší díry, načež si Jerry v klidu vyleze s plynovou maskou na hlavě mě dostala. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto dokonalý začátek. Velké WOW! Ovšem je jasné, že po chvíli tempo musí polevit, na což se také dostalo, ale potom krátký snímek opět nabírá obrátky. Moc pěkný a naprosto Typický Tom a Jerry jak by ho měl každý znát. ()

Reklama

Reklama