Reklama

Reklama

Dastardly a Muttley

(seriál)
  • USA Dastardly and Muttley in Their Flying Machines
všechny plakáty

Obsahy(1)

Velitel sokolí letky Dick Dastardly má zdánlivě jednoduchý úkol: Zastavit holuba, který přepravuje tajné informace. S tímto úkolem mu pomáhají škodolibý pes Muttley, potrhlý vynálezce Klunk a strašpitel Zilly. Letka dostává rozkazy od "Generála'', kterého divák nikdy neviděl, ale zato ho slyší, když prostřednictvím telefonu burácí na chudáka Dicka své rozkazy. (R.O.W.)

(více)

Recenze (9)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Tak to je neuvěřitelně šílený seriál, který bych definoval jako "tři z letadla a pes". Všichni čtyři mají jediný úkol: chytit holuba, který se snaží doručit tajnou zprávu. Používají k tomu kolikrát mašiny, za které by se nemusel stydět ani Mac Gyver. Moje nejoblíbenější postava je Dick Dastardly, to je aspoň padouch jak má být. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď už som okomentoval "Wacky Races", neškodilo by povedať niečo aj o tomto seriáli. Nakoľko sa tu opäť vracia naša skvelá dvojka, je to podľa mňa až potrebné. "Dastardly and Muttly in Their Flying Machines" bola podľa mňa podobná dávka zábavy. Opäť skvelí hlavní dvaja hrdinovia, plus sa tu pridávajú 4 nové postavy. Najprv je tu Zilly, ktorý ma osobne nikdy nejako moc nebavil. Jeho hlas bol trošku otravný a s ním som si asi užil najmenej zábavy. Jediné čo bolo na ňom celkom vtipné bolo, že vedel schovať hlavu do svojho žltého kabáta. Klunk bol na druhú stranu vynikajúci. Nikdy mu človek poriadne skrz jeho rozprávanie nerozumel a plus tie animácie na všetky tie jeho zvuky.... kapal som. Ja sám neviem napodobniť tohto pánka. To je proste origoš. Holub slúži ako prekážka počas každej epizódy a aj dôvody na všetky možné lietacie vynálezy, ktoré vždy aj tak pôjdu na zem. A generál bol vždy len vreskot na telefóne, kde som rád, že tomu rozumel Dastardly. Lebo ja nikdy. Plus som mal pocit, že dookola tam asi hovoril to isté. Problémom tohto seriálu bola však jeho veľká limitovanosť. Kým "Wacky Races" mohlo ponúkať nové možností tratí, tak tu sme mali skôr rôzne mašiny. Ale aj tak to vždy dopadne rovnako. Holub uletí, príde pád na zem, Muttley použije svoju chvostovú vrtuľu a bude v pohode a bude sa smiať. A samozrejme Dastardly tu asi všade zvolá: "Muttley, do something!" A kým spočiatku je to zábavné, postupne to začalo byť trošku otrepané. Je to stále zábava, ale treba počítať s tým, že sa to možno časom trošku obohrá. Najlepšie momentky seriálu prichádzali pre mňa vždy na záver s "Wing Dings" segmentami a "Magnificent Muttley". To boli najlepšie časti a dokázali pobaviť. Každopádne čo viac dodať? "Stop the pigeon! Stop the pigeon!" Hodnotenie: B+ ()

bloom 

všechny recenze uživatele

"Chyť holuba, chyť holuba!" Trochu mi to připomíná filmy Velké závody a Báječní muži na létajících strojích. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama