Reklama

Reklama

Flintstoneovi

(seriál)
  • Česko Flintstouni (více)

Série(6) / Epizody(166)

Obsahy(1)

Celý seriál se odehrává v městě Bedrock v době kamenné, přitom paroduje americkou společnost šedesátých let. I když to neodpovídá skutečné historii, zde se lidé setkávají s dinosaury, šavlozubými tygry nebo zarostlými mamuty. Používají auta na pohon vlastníma nohama nebo fotoaparáty, ve kterých je ukrytý pták, který po vyfocení snímku vyklobe věc, co viděl, do kamenné destičky. Hlavními postavami seriálu jsou Fred a Wilma Flintstoneovi a Barney a Betty Rubbleovi. V seriálu také hostovali (svým hlasem) např. Cary Grant, Tony Curtis nebo Alfred Hitchcock. (Payushka)

(více)

Recenze (85)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamatuju jaké vychytávky v pravěké podobě se tady objevily, sirénou počínaje a ovladačem na televizi konče, protože je to nezapomenutelné... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Seriál, který nevěděl kdy skončit, což mu ubírá na kvalitě. Jinak příběhy sice o ničem, ale plné úžasných nápadů a hravosti tvůrců. Již jen ty domácí "spotřebiče" stojí za to. Navíc celý seriál stojí především na ohromně sympatických postavách, které si zamilujete, ale naopak dojíždí na určitou repetetivnost. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Stylizace pravěké rodinky do podoby Američanů padesátých let se mi dnes zdá bezmála geniální a dnes má o to větší kouzlo, že padesátá léta jsou minulosti téměř stejnou jako pravěk. ;-D ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála animákov, ktorý som už počul v štyroch rôznych jazykoch. Prekvapivo tu nevyhráva originálny anglický, ale nápadito preštylizovaná maďarská verzia. Tú, by sa oplatilo preložiť naopak do tej anglickej... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V porevoluční euforii jsme doma věnovali mnoho večerů nejrůznějších výběrům z Hanny-Barbery na VHS, v paměti mi zůstali především Pazourkovi, Méďa Béďa a Pes Filipes. Tom a Jerry byli známí už dřív a mnohem víc, což platí samozřejmě do dnes. Neměla jsem nikdy zájem o Scooby-Dooa, Johnnyho Questa a podobné kousky, ale dejme tomu takový Pišta a Fišta, to bylo ještě dobré. Postupem let jsem tomu přestala věnovat pozornost, myslím, že jsem viděla ještě kusy některých spin-offů s teen Oblázkem a Bam Bamem, ale to už nebylo ono. Naštěstí teď, díky mase příbalových filmů, se ke mně dostal i druhý hraný film a jenom jsem se podivila, kde je konec tomu prvnímu, když je o tolik lepší... Takže teď osvěžuju vzpomínky co to dá a pořád nevycházím z úžasu :) Konzumuju všech šest řad originálního seriálu pěkně anglicky a nořím se do komplexního světa v Bedrocku. Čeká mě nepřeberné množství pokračování a televizních filmů a já se na to neskonale těším :)) Protože například hned první film dopadl skvěle. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Flinstoneovi jsem nikdy moc nemusel. Ta banda mi prostě neseděla. Ale něco mi z toho zůstalo na celý život - Jabadabadů! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Grobian Fred, ťuťko Barney, ich 50s like stepfordské paničky Wilma a Betty, rozkošné deti Bum Bum a Pebbles a Dino, večne verný pes! Seriál môjho detstva a jeden z najoriginálnejších námetov dejín animovanej televízie. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

"Jaba daba dů!" Kdo by tuhle animovanou klasiku o pravěké rodince, která jezdí na dinosaurech a v autě bez motoru neznal? ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jabadabadů dementi.Když mi bylo šest, řekl sem tátovi, jestli může tu debilní píčovinu přepnout třeba na něco se Schwarzeneggrem.Takže v pětadvaceti z toho mám ještě "smíšenější" pocity.Že je to od stejného produkčního a výtvarného týmu jako Tom a Jerry je prakticky největší haluz animovaných dějin filmu.0%. ()

Reklama

Reklama