Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý muž přichází v noci na policejní stanici, půjčí si tužku a papír od strážníka, který má zrovna službu, a na papír napíše, že je Donovan Reid. Ten před deseti lety zmizel a od té doby není k nalezení... Když přijde chlapec na stanici, odmítá mluvit. Komunikuje pouze verbálně, ale tvrdí, že právě on je ten kluk, který se ztratil, když mu bylo deset let, a od té doby ho nikdo neviděl. Zatímco otec v něm okamžitě vidí svého ztraceného syna a testy DNA odmítá, matka se chová velmi chladně a je zřejmé, že si není jistá, že se její syn po deseti letech opravdu vrátil. Jak je to tedy doopravdy? Opravdu jde o šťastný konec dlouhého pátrání po dítěti, které se po deseti letech vrací domů ke svým rodičům už jako dospělý muž? Je tady totiž také možnost, že Donovan neříká pravdu... (Tejkina)

(více)

Recenze (5)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák ako sviňa s trochu neomalenými hereckými výkonmi, ale výborne napísaný. Dokázal si udržať moju pozornosť v napätí až do záverečných tituliek. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Indie alebo nezávislý film sa dá často označiť aj ako Majstrovstvá sveta v nude, Šampionát v počítaní múch na stene alebo Súťaž jednotlivcov v počúvaní prázdných rečí v štýle "jedným uchom dnu, druhým von." Ani tento film nesklamal a zaradil by som ho hlavne do tretej kategórie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek přijde na policejní stanici a napíše tam jméno Donovan Reid což je kluk co se pohřešoval desítky let. Tak ho předají rodičům a jeho matka mu nevěří, že to je on zatímco jeho otec mu věří. Bohužel to má krátkou stopáž tak se vše odehraje hodně rychle a ty zvraty nemají takové koule. Je to mezi 2 a 3 hvězdama , ale líbila se mě ta pointa tak to nechám na 3. Díky za titulky Ergulis. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal na policejní stanici jeden nemluvnej týpek, kterej si od strážníka, co měl službu, půjčil tužku a papír a napsal, že je Donovan Reid. "A co jako," řekl jsem si. Jenže právě Donovana Reida, když byl ještě dítě, před deseti lety unesli a od té doby byl nezvěstnej. Jedná se o takovej lacinej indie snímek o tom, zda je to on či někdo úplně jinej, kdo se chce vetřít do fungující rodiny, ať už má pohnutky jakékoli. Normálně by se to dalo vyřešit jedním šmahem, kdyby si s ním rodiče skákli na testy DNA, ale to by celé to drama trvalo místo 70 minut jenom 2 a půl, což by bylo na celovečerní film trošku trapný. Takže na test se pochopitelně zprvu nejde a řeší se kdo, kde, kdy, co, proč a jak a pak se na ten test nakonec stejně jde, aby divák neměl pocit, že je to jen natahování prcgumy na skřipec, což stejně mít bude, ale naštěstí to ke konci docela gradovalo, tak jsem byl sám zvědavý, zda ta guma praskne nebo vydrží. ()

Eddemi odpad!

všechny recenze uživatele

Vacsiu hlupost dementnejsie natocenu s tak hroznym scenarom a hereckymi vykonmi som dlho nevidela. Plus ked 20rocny vyzera real na 30+. ()

Reklama

Reklama