Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jak já tohle miloval jako malej kluk a s jistotou mužu říct že až budu mít děti tak se na to budu dívat s nima :) ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Vôbec prvý seriál Scooby Doo ktorý kedy vyšiel a hneť perfektný v každom smere zábava,záhady.... Ked niekedy pozerám staré časti tohto seriálu tak spomínam na to ako som to niekedy pozeral znova a znova dookola asi 5 krát a aj tak ma to neprestalo nudiť. Dá sa povedať že som jedným z naj. fanúšikov aj ked to nemám medzi obľúbenými aj tak to jeden z najlepších animovaných seriálov ktorý som kedy videl možno aj najlepší (okrem South Park). Proste 5/5 určite, Scooby Doo a Tom and Jerry sú najlepšie animované rozprávky môjho detstva. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál, který jsem sledoval v 90. letech na Cartoon Network. Velice nadčasový, vtipný a zároveň strašidelný dětský seriál. Další důkaz toho jaké dělala společnost Hanna & Barbera skvělé seriály. Na tenhle seriál nedám dopustit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento seriál opäť potvrdil genialitu a fantastickú spoluprácu známej dvojici J. Barbera a W. Hanna. Škoda, že dnes takéto seriáli podobného charakteru (a podobnej kvality) už netočia. Osobné hodnotenie: 98% (*****) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Kultový animák, v ktorom si partia hipíkov fičiacich niekde na tráve (ktorú si musia niekde v tom svojom karaváne poriadne schovávať, pretože som si ju na obrazovke nikdy nevšimol) vôbec nerobí problémy s tým, že ich pes rozpráva a všade okolo nich sa rozťahujú všakovaké príšery. Hm, žeby to nebola tráva, ale LSD??? ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem jako malý neskutečně žral! Každý díl má sice do puntíku stejnou šablonu, ale i tak je to podmanivé, hezky nakreslené a zábavné. Když pak vznikly všechny ty strašné hrané adaptace, tak jsem byl vytočený na maximum... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu, ale nemůžu jinak. Celá pětice, včetně jednoho z nejslavnějších kreslených psů na světě, je legendární, to bezpochyby. Osobně jako dítě jsem seriál sledoval a má dvouletá dcera se právě díky pejskovi na epizody dokáže dívat. Nicméně z dospělého uvážlivého hlediska je třeba říct, že kvalita na počátku tohoto seriálu nebyla valná. Jednak animace byly ještě v plenkách a nejsou ani příliš barevné ani navzájem originální, a jednak jednotlivé díly postrádají hlubší myšlenku včetně vzájemného rozlišení. Jistě, pokaždé jde o odhalení jiného zločince, ale jinak se díly v podstatě opakují pořád dokola. Po pár epizodách to tak začne být silně nezáživné a nudné. Na škodu je určitě i to, že se všechno stále jen odehrává v noci a s tmavými animacemi. Jediné, co tak lze bezpochyby pochválit je jednoznačně hudba. ()

Riziko 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je jednoducho legenda a rozprávka môjho detstva. Doteraz si pamätám, ako som netrpezlivo každú nedeľu sedel pred telkou a tešil sa na dvojičku Scooby-Doo a Flinstonovci. Tieto prvé časti mali svoje čaro už len preto, že sa jednalo o úplne nový seriál a dvojica Shaggy a Scooby je proste úplne skvelá. Stačia títo dvaja a o zábavu je postarané, aj napriek tomu, že väčšina častí je v zásade neustále o tom istom. Animácie samozrejme už teraz o ničom, ale v tomto prípade to nehrá prím. Minimálne z nostalgie pridávam štvrtú hviezdu. 70 % ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

Tuhle první řadu Scoobyho seriálů jsem viděl poprvé už před x lety na zahraničních programech a kvůli těm vzpomínkám jsem původně dal ****. Teď, po zhlédnutí mnoha horších i nejhorších pozdějších řad, se ke mně Where Are You zase dostalo a dávám znovu 4*. ALE musím překousnout (stejně jako ve všech ostatních v českých tv vysílaných řadách) dabing především Scoobyho (jeho výslovnost slov s "r" a další pazvuky) - rozbíjí to vtipnost některých scén, kdy mu není rozumět. Taky by si mohli nějak ujednotit překlady všech těch "zoinksů a jinkiesů." ...a speciálně v téhle řadě mám chuť zabíjet, když se tam skorodospělí lidi osloví "děti." (Třeba Fred řekne: "Děti, máme tu záhadu.") ()

Reklama

Reklama