Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

easer07 

všechny recenze uživatele

Je to vpodstatě taková kriminálka pro děti :D Ale já na chuť tohoto kultu stále nepřišel a ty dvě hvězdy za Shaggyho :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Špinič 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo iba 70%? Ľudia čo vám je, takýto kult takto ponížiť. 4* dávam len za to ,že epizódy sú polhodinové ,to sa mi zdá byť dlho, ale ako dieťa som videl každú časť X krát a stále som sa pritom bavil... ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější série ze všech Scoobyů. Je to originál a i když tento celý seriál (i frančíza) má okatý konec, že ti duchové jsou převlečení zloději, i když je to šablonovité, tak se mi to líbilo. Sice se mi obvykle nelíbí ten typ kresby u lidí - jakože realistický - ale líbily se mi hlavně ty různé zvuky při scénách (u spadnutí, či sklouznutí). A právě zvuky a ty honičky se mi nejvíc líbilo na tomto seriálu ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Moja 2. najobľúbenejšia verzia Scooby-Doo hneď po The Scooby Doo Show Opäť skvelé príbehy, zábava, zápletky, pozerateľnosť. Je to iba o trošku menej zábavné ako spomínané Scooby Doo Show, ale aj tak za mňa 5 hviezd. A 2 najlepšie veci, ktoré v oblasti Scooby Doo existujú. Hanna-Barbera sú úžasní. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Scooby-Dooby-Doo neváhej, a dej se námi zlákat. Scooby-Dooby-Doo neváhej,  a přestaň dál se flákat. Musíme jít tam. No tak Scooby-Doo, copak máš, proč třeseš se jak ratlík? Nesimuluj zas a hned se vzmuž,  a ukaž, že si chlapík. Vždyť přece víš a chápeš, že musíme záhadu hned ze stolu smést. Rychle smést. Tak už se připrav na svůj úkol, nechtěj to zas na někoho svést. Znovu svést.  Scooby-Dooby-Doo neváhej, plavat nech, co tě leká. Pomáhej nám dál Scooby-Doo, vždyť práce už tě čeká. Touto znělkou v Češtině začínal za mých dětských let první seriál o detektivním psovi Scooby-Dooby-Doo a partě kamarádů určených spíš pro puberťáky ale ty seriály byli tak neškodné že to sledovali děti . ()

Dudros 

všechny recenze uživatele

Klasika od Hanny-Barbery. Vždy mi budú chýbať tie skvelé večery keď to o 21:00 chodievalo na Cartoon Network, akoby to bolo len včera. Veľmi dobrý humor, skvelé dobrodružstvá no keď som Scooby-Doo, kde si pozerával v pôvodnom znení po anglicky tak musím povedať že originálny dabing má väčší šmrnc. Asi 3 časti som videl v Slovenskom dabingu ale po rokoch pozerania tohoto seriálu si skratka na ten Slovenský neviem zvyknúť. Aj po toľkých rokoch si myslím, že niektoré časti tohoto seriálu skutočne naháňajú hrôzu a strach - ako 7 ročný som prvýkrát videl časť s voskovým fantómom a strašne som sa bál toho ako vyzerá ale hlavne toho jeho strašidelného stonania, ktoré vydával. Ešte aj teraz keď si pozriem na internete tú časť tak ma z toho zvuku trochu mrazí. Seriál má výborný humor, ktorý ma nie len raz rozosmial ale vždy som najviac oceňoval hudbu v pozadí (napr. že hudba naberala na intenzite keď sa duch k niekomu pomaly ale isto blížil), perfektne ladila s dejom a momentálnymi situáciami v epizódach a taktiež atmosféra bola dosť strašidelná. Toto je skratka seriál, bez ktorého si už jednoducho neviem predstaviť môj život. A čo keď mám 22 rokov, aj po toľkých rokoch sa to parádne pozerá! :) proste stará dobrá klasika, ktorú už nič moderné nikdy neporazí ()

Reklama

Reklama