Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

beso74 

všechny recenze uživatele

Kultový animák, v ktorom si partia hipíkov fičiacich niekde na tráve (ktorú si musia niekde v tom svojom karaváne poriadne schovávať, pretože som si ju na obrazovke nikdy nevšimol) vôbec nerobí problémy s tým, že ich pes rozpráva a všade okolo nich sa rozťahujú všakovaké príšery. Hm, žeby to nebola tráva, ale LSD??? ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Duchárska detektívka pre malé deti. Zápletka dokolečka tá istá. Hľadá sa bubák, a tým bol väčšinou správca, majiteľ budovy v ktorej sa daný diel odohrával. Naivné a blbé, až je to dobré. Síce nemalo nárok nepatriť medzi topky, a to ani v detstve, ale vďaka vydarenej kresbe a streštenosti nikdy zásadne nesklamalo. ()

Dudros 

všechny recenze uživatele

Klasika od Hanny-Barbery. Vždy mi budú chýbať tie skvelé večery keď to o 21:00 chodievalo na Cartoon Network, akoby to bolo len včera. Veľmi dobrý humor, skvelé dobrodružstvá no keď som Scooby-Doo, kde si pozerával v pôvodnom znení po anglicky tak musím povedať že originálny dabing má väčší šmrnc. Asi 3 časti som videl v Slovenskom dabingu ale po rokoch pozerania tohoto seriálu si skratka na ten Slovenský neviem zvyknúť. Aj po toľkých rokoch si myslím, že niektoré časti tohoto seriálu skutočne naháňajú hrôzu a strach - ako 7 ročný som prvýkrát videl časť s voskovým fantómom a strašne som sa bál toho ako vyzerá ale hlavne toho jeho strašidelného stonania, ktoré vydával. Ešte aj teraz keď si pozriem na internete tú časť tak ma z toho zvuku trochu mrazí. Seriál má výborný humor, ktorý ma nie len raz rozosmial ale vždy som najviac oceňoval hudbu v pozadí (napr. že hudba naberala na intenzite keď sa duch k niekomu pomaly ale isto blížil), perfektne ladila s dejom a momentálnymi situáciami v epizódach a taktiež atmosféra bola dosť strašidelná. Toto je skratka seriál, bez ktorého si už jednoducho neviem predstaviť môj život. A čo keď mám 22 rokov, aj po toľkých rokoch sa to parádne pozerá! :) proste stará dobrá klasika, ktorú už nič moderné nikdy neporazí ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu, ale nemůžu jinak. Celá pětice, včetně jednoho z nejslavnějších kreslených psů na světě, je legendární, to bezpochyby. Osobně jako dítě jsem seriál sledoval a má dvouletá dcera se právě díky pejskovi na epizody dokáže dívat. Nicméně z dospělého uvážlivého hlediska je třeba říct, že kvalita na počátku tohoto seriálu nebyla valná. Jednak animace byly ještě v plenkách a nejsou ani příliš barevné ani navzájem originální, a jednak jednotlivé díly postrádají hlubší myšlenku včetně vzájemného rozlišení. Jistě, pokaždé jde o odhalení jiného zločince, ale jinak se díly v podstatě opakují pořád dokola. Po pár epizodách to tak začne být silně nezáživné a nudné. Na škodu je určitě i to, že se všechno stále jen odehrává v noci a s tmavými animacemi. Jediné, co tak lze bezpochyby pochválit je jednoznačně hudba. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (34)

  • Ve 2. epizodě první série má Shaggy v jednu chvíli blondďaté vlasy, zatímco v předešlých a v následujících záběrech vždy klasicky světle hnědé. (fiLLthe3DD)
  • V rôznych epizódach si môžete všimnúť viackrát sa opakujúce chyby, ako Scoobyho psia známka bez iniciálovej skratky SD, Velmine okuliare bez modrých sklíčok či Shaggyho vždy inak vyzerajúca brada. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama