Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl několik dílů a většinu z nich jsem ani nedokázal dokoukat do konce. Nevím, jestli tohle měl být pořad pro nějaký pečovatelský ústav pro retardované, ale větší myšlenku a lepší zápletku má i Teletubbies. Všechny díly jsou naprosto stejné s jediným rozdílem, že někdy chytá hrdiny Yetti, jindy Drákula nebo některé z tisíců monster, které jsou buď úplně převzaté z jiných filmů, nebo vzešly spojením několika. Oni hlavní "hrdinové" jsou velice nesympatičtí, ale toho užvaněného psa s IQ tykve jsem doslova nesnášel. Vysoké hodnocení přikládám za vinu tomu, že většina lidí hodnotí jen z nostalgie a vzpomíná, kdy se jako šestiletí dívali na seriál na německých stanicích. Jednu * dávám za pár odkazů na horory, které aspoň trochu pobavily. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

Riziko 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Väčšina z nás má už detstvo nenávratne za sebou a časy, keď sme skalopevne verili, že za každým rohom číha smrťka a pod každou posteľou prebýva strašidlo, sú už dávno preč - o to viac môžeme byť šťastný, že hlavná sila tohto seriálu netkvie v jeho deji, či v technickom spracovaní, ale v tom, že nám tieto bezstarostné časy pripomína. A to je vlastnosť veľmi ojedinelá - ojedinelá a potešujúca. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (34)

  • Původní název měl být Tajuplná pětka, o něco později tvůrce napadl název Kdo se bojí? Problémem bylo, že první pokusy byly spíše strašidelné než komické, a tak pana Silvermana napadlo při poslechu skladby Franka Sinatry Strangers in the Night, kde se zpívá fráze Scooby-Dooby-Doo, že je to ideální název pro show, ve které je hlavní hvězdou pes. (killler107)
  • V rôznych epizódach si môžete všimnúť viackrát sa opakujúce chyby, ako Scoobyho psia známka bez iniciálovej skratky SD, Velmine okuliare bez modrých sklíčok či Shaggyho vždy inak vyzerajúca brada. (Carol Pifková)
  • Na počátku seriálu stál Fred Silverman, producent a šéf společnosti CBS, která hledala nový denní pořad. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama