Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Gene Deitch era (1961) (série)


Kočičí proměna (S02E01)

(epizoda)
  • USA Switchin' Kitten
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA / Československo, 1961, 9 min

Recenze (6)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk teprve u těchhle dílů plně pochopí, jak je pro Toma a Jerryho důležitá ona typická hudba Scotta Bradleyho a ozvučení. V klasických dílech Hanny a Barbery byl snad ještě věrnější mickemousing, než v Mickey Mouseovi. Všimněte si, že v nich hraje hudba prakticky nepřetržitě. Zde je naopak ve vypjatých scénách často úplné ticho. Vůbec to pak nepůsobí jako Tom a Jerry. Hudba se snaží často hrát na umělečtější notu, ale v grotesce to vůbec nefunguje. Stejně tak zvuky. V klasických dílech často přidávaly na vtipnosti. Zde jsou to akorát nějaké podivné rádoby sci-fi pazvuky, které jsou trapné a nevtipné. Zároveň animace je velmi odlišná a obecně je na všechny postavičky daleko menší detail, tudíž se divákovi odcizují. Musím ale uznat, že tento díl má poměrně zdařile vybudované napětí, které nemá daleko k thrilleru. Vtipný ale ten díl není vůbec. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co jsem to právě viděl? Tohle má s Tomem a Jerrym společný leda název. Vypadá to spíš jako nějaký pokus studenta oboru animace o kopii vynikajícího originálu, avšak bez toho, aniž by viděl jakýkoliv předchozí díl Toma a Jerryho. Člověk by nevěřil, jak moc přidají na celkové kvalitě zvuky, protože tady byl téměř každý zvuk úplně mimo. Nepochopím, jak mohl někdo tuhle hrůzu schválit a poslat do televize. https://www.dailymotion.com/video/x7bsx55 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najhoršia éra Toma a Jerryho začala epizódov v ktorej sa Tom dostane na zámok, v ktorom šialený vedec robí pokusy na zvieratkách, tým že ich identitu navzájom mení...verím tomu že v dnešnej dobe by podobná epizóda mala obrovský problém vôbec vzniknúť, zmena identity či pohlavia je v podstate in ale pokusy na zvieratkách (čo je mimochodom skvelé) sú out... ()

Reklama

Reklama