Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Kočka s milionem dolarů (S01E14)

(epizoda)
  • USA The Million Dollar Cat
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1944, 7 min

Obsahy(1)

Tom zdědí milion dolarů a může si s penězi dělat co chce, pokud neublíží žádné živé bytosti, včetně myši. Zprvu je šťastný, to ale ještě netuší, že Jerry si hodlá Tomova majetku také užívat. Dokáže Tom odolat všem Jerryho provokacím? (Camulator)

Recenze (6)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +spoustu nápadů, provedení, neokoukané -mohlo být delší/// Tak tohle jsem viděl prvně a nějakou chvíli jsem přemýšlel o čem to má být. Nakonec mi to docvaklo a závěrečné vygradování je extrémně vydařené. Tom ještě nebyl naštvanější./// Celkem 90%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Gee, I'm throwin' away a million dollars, BUT I'M HAPPY!!!!" Pre mňa jeden z najlepších dielov. Tak dlho sa chodí s krčahom po vodu až sa ucho utrhne a ten záver je pre mňa vždy najväčšie zadosťučinenie. Jerry je tu absolútne neznesiteľné hovado a myslím si, že práve v tejto epizóde a ešte aj v "Mouse Cleaning" sa najlepšie ukazuje jeho charakter. Že v jadre tento myšiak nie je nevinná malá obeť. Ale jedna hnusná, vypočítavá sviňa. A okrem toho má z toho svojho ubližovania veľmi veľkú radosť. Jedna z najlepších epizód s veľmi uspokojivým záverom a rád sa k nej vraciam. Hodnotenie: A+ ()

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Jerry sní snídani, skočí na nůž na máslo a máslo zasáhne Toma do obličeje. V dalším záběru poté, co máslo zasáhlo Toma v obličeji, je máslo zpět na misce. Pak v záběru, kdy Jerry sleduje Toma, jak vyfukuje páru, je máslo pryč. Když pak Tom trhá telegram, nůž, máslo a citron jsou pryč. Když se Jerry dohrabe k kousku s nápisem „EVEN A MOUSE“, citron a nůž na máslo jsou zpět. Když pak Tom ztratí nervy a zaútočí na Jerryho, citron, nůž na máslo a talířek, na kterém byl citron, jsou pryč. (ČSFD)
  • Jedna z mála epizod Toma a Jerryho, ve kterých Tom mluví. (ČSFD)

Reklama

Reklama