Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze uživatele Martin00x k tomuto seriálu (4)

Jak kočka dostala padáka (1940) (S01E01) 

Kocour Jesper zde honí (prozatím bezejmennou) myš, po chvíli ho napadne, že by mohl na zeď inkoustem namalovat falešnou myší díru a k ní přemístí cedulku s nápisem "Domov, sladký domov", kterou myš mívá u svojí díry. Myš mu na to skočí, snaží se marně dostat do falešné díry, přičemž se omlátí o zeď. Kocour pak sleduje reakce myši, ale po chvíli myš využije příležitosti a píchne kocoura svým drápkem do oka, ten bolestí vyskočí a rozbije dekorativní antický sloup. Toho si všimne jeho panička, dá mu koštětem za vyučenou a kocourovi řekne, že jestli něco ještě rozbije, tak půjde z domu. To uslyší myš a začne schválně shazovat číše, talíře a jiné nádobí, zatímco kocour se je snaží chytat. Později, když má náruč plnou vysokého sloupu talířů, šálků a mís, tak se s ním myš snaží zatřást, aby kocourovi vše popadalo, což se také stane, kocour opět dostane koštětem od svojí paničky a ta ho vyhodí z domu. A myš se nyní spokojeně vrací do svojí skutečné myší díry. Zkrátka skvělé ! ()

Kocour v nebi (1949) (S01E42) 

Na Toma a Jerryho to je opravdu slabé... ()

Trojité potíže (1952) (S01E67) 

Tom a Jerry - jedna z nejlepších animovaných dvojic ()

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama