Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze uživatele Curunír k tomuto seriálu (5)

Tom a Jerry (1940) 

Na tomhle jsem jako malej ulítával a mám dokonce pár dílů ještě někde nahranejch.Ty způsoby vzájemné likvidace mě vždycky neskutečně brali a věřím, že bych se bavil i dnes. Dneska se něco takového pro děti do televize netočí a je to velká škoda. ()

Proměna (1951) (S01E61) 

Animovaný kraťas s naší oblíbenou dvojicí. Tom ztrácí pamět a myslí si, že je myš a Jerry se mu snaží vrátit jeho pravou identitu. ()

Uprchlík (1952) (S01E68) 

Mládě lachtana uteče z cirkusu a co čert nechce, usadí se u Toma a Jerryho na dvorku. Zatímco Jerry se mu snaží pomoci, Tom ho chce s vidinou velké odměny vrátit do cirkusu. Ale dopadne to úplně jinak, než zamýšlel.... ()

Kačátko neplavec (1953) (S01E77) 

Malé káčátko se bojí vody a neumí plavat. Proto požádá Jerryho, aby ho to naučil, zatímco Tom ho chce sníst. ()

Honba za fotografií (1957) (S01E109) 

Žrout Tom podstrčí Spikymu kuře, následně je Spiky paníčkem vyhozen z domu. Jerry ale inkrimovaný okamžik vyfotí a spravedlnost nakonec vítězí. Holt, kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. ()

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama