Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom... Tak na tuhle písničku nikdy nezapomenu. Zase se vidím jako malá spolu s mým bráchou a bratrancem u babičky, kdy jsme si nenechali ujít jediný díl... Nezáleží na tom, že je to pořád stejné nebo že je to možná i stupidní, pro mě to má svoje jedinečné kouzlo a vždy si při zmínce o tomhle seriálu vybavím bezstarostné detství... Nemůžu jinak než 5* ()

danco123 

všechny recenze uživatele

V detstve asi môj najobľúbenejší animovaní seriál. Vždy na konci dielu som sa pýtal hneď mami kedy bude ďalší diel, proste pekné spomienky na tento krásny animovaní seriál. Vždy som fandil tej malej myške Jerry, pretože mi jej bolo ľúto a Toma som bral za toho zlého ,ale odstupom času na nich pozerám ako najlepších kamarátov ,ktorí by nevedeli bez seba žiť. ()

Reklama

janek85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě fakt v mých dětských letech dostalo. Velice dobré anime a navíc je od mého oblíbeného režiséra. Tom a Jerry se mi zdají i docela dost dobře, hezky nakreslené. Jsou nakresleni ve čtyřech verzích. Ale tato verze se mi zdála možná i nejlepší. A celkový dojem:Nejlepší anime, co znám.96%Přístupnost:přístupný ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat, klasika, na které jsem vyrostl. Nikdy nezapomenu na mého dědu, který se u Toma a Jerryho chechtal snad víc jak já. Někdy jsem se možná víc než tý povedený dvojce smál právě jemu :-).....Kdysi jsem četl interview s nějakým kritikem, který tvrdil, že T&J není pro děti, protože je v něm moc násilí. No docela bych mu přál (jestli je ještě živ), aby viděl na co koukají děti dnes. Za Toma a Jerryho jsem rád, jako dítě bych se neměl komu škodolibě smát (a tím myslím Tomovi). No a ta písnička od Zagorky :-), ještě dnes si jí někdy dám (třeba ve vaně :-D). ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Jedinečná podívaná...Ano, podstata každého dílu byla sice stejná, ale přesto se díly neopakovaly...Těch neskutečných nápadů, využili všeho, co se jim dostalo pod ruku(tlapku)...Mohl bych na to koukat hodiny!!!!!Tenhle seriál prostě a jednoduše řečeno, žeru!!!Škoda, že Tom dostane vždycky nakládačku...:-)) ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • Z důvodu politické korektnosti byly v některých pozdějších verzích odstraněny kontroverzní prvky jako stereotypizovaný obraz černošky, začerňování obličejů nebo kouření. (L_O_U_S)
  • Poté, co Jerry sní snídani, skočí na nůž na máslo a máslo zasáhne Toma do obličeje. V dalším záběru poté, co máslo zasáhlo Toma v obličeji, je máslo zpět na misce. Pak v záběru, kdy Jerry sleduje Toma, jak vyfukuje páru, je máslo pryč. Když pak Tom trhá telegram, nůž, máslo a citron jsou pryč. Když se Jerry dohrabe k kousku s nápisem „EVEN A MOUSE“, citron a nůž na máslo jsou zpět. Když pak Tom ztratí nervy a zaútočí na Jerryho, citron, nůž na máslo a talířek, na kterém byl citron, jsou pryč. (ČSFD)
  • Prvý film, v ktorom sa objavil kocúr Butch. (SeanBean)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama