Reklama

Reklama

Epizody(30)

Obsahy(1)

Seriál, ktorý je umiestnený do prostredia krivolakých vedľajších uličiek New Yorku, rozpráva príbeh o skupinke opustených mačiek, ktorých vedie charizmatický kocúr Top Cat. Ten sa neštíti akýchkoľvek výstrelkov a uličníctiev, aby mohol napríklad vyhrať veľké peniaze v kartách, najesť sa zdarma, alebo si len tak z niekoho uťahovať. Jeho žarty a úskoky však neustále sleduje strážnik Dibble. Ten sa síce navonok tvári prísne a nekompromisne, v skutočnosti je však dobrým priateľom všetkých pouličných mačiek i kocúrov. (Incantator)

(více)

Recenze (18)

Rimland 

všechny recenze uživatele

Jo jo, málo platné, ale když měl animák nálepku Hanna-Barbera, byla to vždycky záruka kvality. Jako děcko jsem od CN nemohl odlepit oči, takže ani tahle banda mi neunikla, ale až nedávno, když se mi po letech opět naskytla možnost se na seriál dívat, jsem ho opravdu docenil ve všech kvalitách. Nádherná animace, geniální postavy, naprosto skvostný dabing s newyorskými přízvuky (v ČJ jsem to neviděl) a vrcholná porce inteligentního humoru. A k tomu ta příjemná hudba. Paráda. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou na Kocoura a koťátka. To je lepší společnost, a napočená hezky česky. Kočičích band je spousta, a seriálů o nich je taky dost. Takže divák si může vybírat, kterou má radši. A jelikož divák snese dost, tak záleží jen na kočičích partách, co dovedou za dobrodružství prožít, a divák se k nim buď přidá nebo ne. Myslel jsem si, že tohle kočičí seskupení mě pobaví víc. A to by se dělo, kdyby si banda vybírala víc svízelných akcí. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem na nějakou dobu úplně zapomněl a to jsem se na to díval opravdu rád. Je to vlastně jen modernější verze Médi Bédi (jen o 3 roky) ve stylu doby na přelomu 50. a 60. let s více postavami a větším potenciálem epizod. Humor tu byl na poměry H-B studia překvapivě místy polodospělý až dospělý, přesto více vtipů bylo přeci jen těch dětských a některé scény byly víceméně hluché, ale tato kombinace tomu nijak v rámci animovaných seriálů pro děti neškodila. Český dabing byl taky na vysoké úrovni. Jenom nevím, koho dnes ten seriál osloví, ale ubírat na hodnocení mu kvůli tomu nebudu. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opravdová americká animovana klasika, tak trochu neprávem opomíjena ale přesto skvělá. No považte slyšeli jste někdy o tomto seriálu? Pěkná animace, skvělý humorný a hláškovitý český dabing, a pak především originální postavy, jako otrhaný Benny a nebo Frajer Číč a jeho parta, dodávaly tomuto seriálu také tu pařičnou a značnou šťávu. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Podle mého není moc dobrý. Velice nudný, je to v podstatě pořád to samé (to je v Tom & Jerry také, proto ho též hodnocím nízko, jen Jen počkej zajíci ode mě dostane vysoké, protože má hezké prostředí a zajímavou hudbu, navíc, že jo, je to ruské a tam se nenajde zas tak moc dobrého). Na Cartoon Network dávali daleko lepší věci, než toto. Přesto to není úplná blbost. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V Anglicku bol seriál známy pod názvom Boss Cat. (donnie22)

Reklama

Reklama