Reklama

Reklama

Méďa Béďa

(seriál)
  • Česko Show Médi Bédi (více)

Série(2) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Do Jellystonského parku přišlo jaro: je čas květin, ptáčků, včeliček a co je ze všeho nejlepší, Méďa Béďa a jeho bezva parťák Bubu se právě probudili ze zimního spánku. Pak ale Kupidův šíp najde svůj cíl v Béďově srdci a on ztratí svou chuť k jídlu... ztratí taky tu chichotající se medvědí slečnu? A co jeho šílená láska k medvědici Cindy? Ať už Béďa sní o piknikových koších a pizze nebo učí Bubu, jak být odpovědným obyvatelem lesa, anebo dělá potíže svému oblíbenému protivníkovi rangeru Smithovi, vždycky je dost mazaný na to, aby dal věci do pořádku. Tolik legrace musí být proti pravidlům parku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Méďa Béďa... Jeden z těch legendárních seriálů, bez kterých si dětství neumím představit. Z dnešního pohledu to je jen další seriál o mluvících zvřatech, ale vnímat se to tak opravdu nedá. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Opět klasický Hanna-Barbera, ale oproti "Flinstoneovým" nebo "Scooby-Doo" trochu nuda. Medvěd, jehož jediným cílem bylo ukrást košík s jídlem a nějak se vykroutit správci parku... To už i "Krteček" byl zajímavější. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľký, sebavedomý, neokrôchaný "Méďa Béďa" z Jellystonského národného parku, po slovensky "Medveď Yogi" z Jellystonu, nikdy nepatril medzi mojich obľúbených animovaných hrdinov. A ten jeho zakrpatený kamarát Bubu sa mi pozdával ešte menej. Ani neviem prečo. Nejdem to analyzovať. Nestojí mi to za to. Skrátka, nepáčilo sa mi to ako decku a nezapáčilo sa mi to doteraz. Páni William Hanna a Joseph Barbara týmto ich kresleným, televíznym seriálom na mňa vôbec nezapôsobili. ** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Není ve 200vce nejlepších seriálů? WTF? Proto jsem jej také tak pracně hledal: z nějakého důvodu mi nemohl přijít na rozum název... Faktem ale určitě je, že Méďa Béďa je jedním z těch lepších animáků, na které jsem se jako dítě rád koukal. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Při náročnosti dnešního dětského diváka do jejich profilu dva obstarožní medvědi z Jellystonského parku s datem narození někde kolem roku 1961 už příliš nezapadají. Osobně jsem ve ve svém okolí nezaznamenal ani jedinou zmínku, že by tenhle proslulý seriál z řad dětského publika někdo sledoval. To však neznamená, že by tenhle kreslený seriál z hlediska menší popularity v našich končinách byl na tom bídně co do kvality. Svůj rozmach seriál slavil právě v časech,kdy se k nám jeho epizody dostaly jen velmi ojediněle, spíše jako rarita a dnešní generace je vnímají jen jako značně prostinkou ukázku kreslené formy grotesky. Animace rozhodně není nijak oslnivá. Animační technika od té doby dosáhla mnoha revolučních rozměrů a přerodů o kterých si může tenhle seriál nechat jenom zdát. To lepší a originálnější skýtá samotný námět. Veselá dobrodružství která medvědí dvojice prožívá a řeší nejednou nabídnou invenční nápaditost na prostoru, kde by jiní tvůrci tápali a nehnuli se z místa, ale tady se jede na dobrý lesní pohon. Horší je to s tím, jak se po několika epizodách neotřelé prostředí chráněného parku okouká a začne působit monotoně. A do tohoto schématu postupem doby upadne i celý seriál, i když medvědi a všechno kolem nich je vesměs originální a originálně vtipné, ale nedá se svítit. Při dnešním množství bombastických animáků si Méda s Bédou budou hledat své příznivce s velkými obtížemi. Jo, doba se mění, divácí se mění a animovaní medvědi o tom nic nevědí, ale turisty ani diváky neschlamstnou. Mé hodnocení: 50% ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších seriálov. Duo Hanna a Barbera po sebe zanechalo kvalitné kúsky, ktoré okrem detí pobavia aj dospelých. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z výborných, humorných a skvele ladených rozprávkových seriálov, ktoré si rád pozrie aj dospelý. Super hlášky zlodejského medveďa sú ozdobou. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toto bola rozprávka, ktorú som sledoval v relácii Kakao, nič obzvlášť zaujímavé na nej nebolo, ani vtipná až tak nebola, ale mala isté čaro, čo ma opantalo a preto som ju sledoval. Mal som tiež rád slovenský dabing. Yogi a Bubu, na nich sa nedá zabudnúť. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Seriál som poznal ešte pred tým než ho začala začiatkom 90. rokov vysielať verejnoprávna televízia vo forme večerníčku ( podobne ako DICKA TRACYHO ), no to bolo prvýkrát čo som ho mal možnosť vidieť v slovenskom ( skvelom ) dabingu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Yogi bear is smarter than the average bear .... tohle je velký old school a přestože se opakuje, je to pořád sympatický animák ()

Reklama

Reklama