Reklama

Reklama

The Legends

(seriál)

Epizody(56)

Recenze (3)

jarah 

všechny recenze uživatele

Seriál o tom, že nič nie je len čierne alebo biele, a biela sa môže rýchlo zašpiniť. Viem, že je seriál plný vypľúvanej krvi, ubližovania, zrady, pomsty, prekonávania bolesti a dokonca nie je jednoznačné, či nakoniec zvíťazilo dobro alebo či to, čo zvíťazilo, je čisté dobro. Človeku dokonca napadne v tejto súvislosti otázka, aký je rozdiel medzi dobrom a zlom. Nadhodnotila som ten seriál, ale nemôžem si pomôcť. Je to jeden z tých kvalitnejšie vyprodukovaných kúskov, a to vrátane hereckých výkonov, efektov, rozvíjania deja, kostýmov, kulís. Príťažlivé boli aj vedľajšie postavy so svojimi osudmi. Obohatili celú dejovú líniu, takže nebolo potrebné preskakovať pasáže. Celkom som sa tešila na jednotlivé epizódy a preto zatvorím jeden a pol oka, a niektoré nezrovnalosti rada prehliadnem aj vďaka sugestívnemu soundtracku, ktorému dominuje táto skladba. 4,1* ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Nejlepší čínský seriál, co jsem zatím viděla, který mě okouzlil fascinujícím novým světem s jeho magií a politikou. Ze začátku je trochu těžké se mezi množstvím postav, které jsou ještě rozděleny mezi soupeřící sekty, orientovat, ale postupně různé sekty zanikají a celý, předtím tak obsáhlý svět, se pomalu zmenšuje. Charakteristika postav je geniální. Každá postava je něčím motivovaná, vyvíjí se a její rozhodnutí jsou logicky zdůvodněná. Samozřejmě mi nejvíc přirostli k srdci Lu Zhao Yao a Li Chen Lan, jejichž chemie je strhující. Vizuální i hudební stránka je krásná. Jedinou výtku mám k tempu děje, kdy začátek odsýpá rychle, ale pak se to zpomalí a některé epizody se vlastně nic neděje. Konec je pak zase nadupaný akcí. The Legends je neuvěřitelně komplexní seriál, který během 55 epizod pojme ohromné množství dějových linek, které si udrží naši pozornost a přinutí vás se úplně propadnout do tohoto velkolepého světa. ()

Reklama

alisek87 

všechny recenze uživatele

Další výpravné romantické drama, lehce filozofické o povaze dobra/zla a lásky/nenávisti. Hlavní hrdinka se na začátku střetne s tvrdou realitou, že konat dobro není jen černobílé a vydá se cestou zla. Když je na svém vrcholu a má na dosah vzácný meč, tak se věci změní. Opravdu pěkně natočené, sympatičtí hlavní hrdinové, občas jsem přeskočila nějaká hluchá místa, ale celková zápletka mě velice bavila. ()

Galerie (169)

Reklama

Reklama