Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

„Co kdybyste našli bránu do paralelního vesmíru a mohli klouzat do tisíce různých světů? Je to týž rok a vy tentýž člověk, ale všechno kolem je jiné. A co kdyby jste nemohli najít cestu domů?“
Poté, co Klouzači prošli dalším portálem, se něco zvrhlo. Po dlouhém skoku portálem prošli pouze Rembrandt s Maggie. Collin s Quinnem nikde. Místo toho najdou v potoce mladého muže, který tvrdí, že je Quinn Mallory. Zmatený Quinn neví, co se děje a Remyho s Maggie odvede na základnu. Od Dr. Geigera se dozvídá, že to bylo úmyslné (jeho spojení s naším Quinnem). Když se to dozví, rozhodne se Klouzačům pomoct s útěkem. (Varan)

(více)

Recenze (2)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný konec skvělého seriálu. Jen co je pravda. Hl.,že tam nesmyslně zůstala ta jediná postava za všech,která vlastně ani původně klouzat nechtěla. Hmmm. Jo,a taky to nemá žádný konec. Další velké mínus. Kdo si zamiloval první 3 s.,vyhněte se této (naštěstí) poslední,velkým obloukem. Já si nechal jen ten s Angelou Bettis. Tj.,5. ()

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Ve čtvrté sezoně bylo aspoň pár dílů ke koukání, tohle už je ale tak strašné, že to nestojí za to to mít puštěné na pozadí. K meganesmyslu s Kromaggy a Quinnovými rodičemi přidali ultranesmysl se spojením Quinnů. Taky asi proto se nikdo neobtěžoval udělat k těmhle splaškům titulky. Quinna jsem nějak extra nemiloval, ale proti tomu kdo ho nahradil byl zlatej. A černá sexy vědkyně, snažící se technoblábolením nahradit profesora, to je taky stupidní klišé na entou. Ale pořád je snesitelnější než příšerný "Quinn". A když už dostanou dobrý nápad na námět epizody, tak to zabijou mizerným scénářem, pointou a hercema/postavama. Jediné pozitivum - pouze 18 epizod. ()

Reklama

Reklama