Reklama

Reklama

Cesta do neznáma - Série 1

(série)
USA, 1995, 7 h 13 min (Minutáž: 43–85 min)

Hrají:

Sara Walker, Jerry O'Connell, John Rhys-Davies, Tom Butler, Alex Bruhanski, Harry Shearer, John Novak, Garwin Sanford, Jay Brazeau, Sabrina Lloyd (více)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

„Co když tady na Zemi existují úplně nové světy? Možné je všechno. Stejná planeta, ale jiné dimenze. A já jsem k nim objevil bránu.“
Mladík Quinn Mallory objevil portál do cizích světů. On, profesor fyziky Maxmilian Arturo, Wade Wellesová a zpěvák Rembrandt Brown prošli portálem do jiné dimenze. Jenže to celé má jeden velký háček – nemůžou se dostat domů... (Varan)

(více)

Recenze (2)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, že som to objavila s 25 ročným meškaním a hlavní herci s výnimkou Rhys-Meyersa nie sú práve oskaroví, je to prekvapujúco zábavné na sledovanie. A mnohé epizódy sú akoby robené pre 2020, chrípková epidémia bez lieku, meteorologické a politické katastrofy, atd. Som rada, že som videla. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Sliders je prostě výtečná, a srovnatelná s nejlepšími seriály. Plno zajímavých nápadů a spousta odlehčení. Jedinou slabinou je nevyrovnaná čtveřice hlavních postav, které jasně dominuje profesor Arturo a občas mu zdatně sekunduje Rembrant, bohužel Q-ball a Wade jsou spíše průměrní. Byl jsem na vážkách mezi 4 a 5*, rozhodl poslední díl. Seriál měl nakročeno stát se kultem, ovšem pak následoval čím dál rychlejší pád až do absolutního odpadu. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhala v kanadském Vancouveru a amerických městech Los Angeles a San Francisco. (Terva)

Reklama

Reklama