Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

„Co kdybyste našli bránu do paralelních vesmírů a mohli klouzat do tisíce různých světů? Je to týž rok a vy týž člověk, ale všechno kolem je jiné. A co kdybyste nemohli najít cestu domů?“
Quinn a Maggie se po ročním hledání dostali zpět domů. Zjišťují, že naší realitu ovládli zlí Kromaggové. Spojí se s místním odbojem a vydají se do vězení zachránit Rembrandta a Wade. Bohužel Quinna při útěku zajmou. Po výslechu ho odvedou do vězení, kde se setká s matkou. Ta mu prozradí něco z jeho minulosti. (Varan)

(více)

Recenze (1)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co Fox seriál zničil a ukončil, rozhodl se jiný kanál (Syfy), že mrtvolu ještě vyhrabe a znovu znásilní. Jako nosným motivem imitace seriálu se měli stát Kromaggové. Jenže tihle nemají s těmi původními prakticky nic společného. Vypadají úplně jinak, chovají se jak nejklišoidnější esesáci, nosí jim podobné uniformy, prohání se v humvee a mluví hrozně drsně. Ano, skutečně mluví, a to i mezi sebou, na telepatii asi zapomněli, zato umí myšlenkami léčit okamžitě těžká zranění. Všechny epizody s nima jsou naprosto otřesné. Není divu, že se jim na to vykašlal další herec - Sabrina Lloyd. Ovšem jen tak zabít její postavu nebo dokonce nechat v nějaké realitě (mohla být královnou britského impéria) by bylo moc jednoduché. Autoři si museli ukojit svojí sadistickou úchylku, takže dopadne ještě hůř než Arturo. Ovšem, tahle série má i druhou, menší, lepší stránku (bez Fake-Kromaggů). V pár dílech to vypadá, že se snaží vrátit seriál zpět před špatnou třetí sérii. Trochu se vrací nadsázka a té pomáhá i Colin, ovšem jen v pár dílech, než se vyčerpá a pak už je jen druhý Mallory. Maggie taky poněkud uklidnili a zaplácli tím díru po Wade, občas to vypadá, že čte její scénář a těch rádobydrsných momentů má daleko míň než v třetí sérii. Ale co naplat, Wuhrer je daleko horší herečka než Sabrina Lloyd a svými silikony to nezachrání. ()

Reklama

Reklama