Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Los Angeles. Štědrý večer. Nathaniel Samuel Fisher, majitel pohřebního ústavu Fisher & synové, umírá při kolizi autobusu s jeho novým pohřebním vozem. Na rodinu tak dopadá smutek a do této atmosféry přijíždí na svátky syn Nate, který se musí vyrovnat nejen s tragickou smrtí svého otce, ale také s křehkou, leč sobeckou duší své matky, která má tajný poměr s kadeřníkem, se svým homosexuálním bratrem Davidem a s rebelantskou sestrou Claire, středoškolskou studentkou, k níž dorazily špatné zprávy krátce poté, co se nafetovala se svým novým přítelem. Jediná dobrá věc, která Natea potkala, je seznámení s vášnivou Brendou, s níž se setkal v letadle těsně předtím, než se dozvěděl o otcově úmrtí. Doma se mladý zaměstnanec pohřebního úřadu Fredrico snaží zakrýt pustošivé stopy nehody, která Nathaniela postihla. Pohřeb však odhalí mnohá tichá tajemství a nejhlubší rodinné emoce. Starý Nathaniel možná odpočívá v pokoji, ale stále má své rodině co odhalit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

JB001 

všechny recenze uživatele

Přečetl jsem si desítky pochvalných recenzí a řekl si, že to tedy zkusím. Pilot prý upoutá snad každého. Tak v mém případě se tak nestalo a ani mne neláká tomu dát šanci. Je mi 67, všechny zuby mám svoje a na smrt zatím nemyslím... A ani na Dextera coby homosexuála fakt zvědav nejsem ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My doma klasicky netrávíme svátky u repetetivních pohádek, radši zkoušíme další ze seriálových restů a Six Feet Under po svém příchodu na Netflix vypadá, že na nějakou dobu vyplní naše večery. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama