Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěru seriálu se David konečně zbaví svých obav a Keith nabízí "vytrvalou lásku". Nathaniel si pohovoří se svým mladším synem, Brenda bojuje s negativismem Natea. Claire má vzrušující telefonní hovor. Ted je inspirací pro sexy fotky. Margaret je ohromena Oliverem. Federico a Vanessa oslaví investici. Ruth nachází útěchu v pravdě, kterou jí řekne Maggie. George vymezuje své ztráty a Claire vyráží vstříc své budoucnosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Dvorisek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriálové finále, které jsem zažil! Ovšem je třeba poznamenat, že má takovou sílu hlavně díky kvalitě všech předešlých epizod a sérií, které si tuto kvalitu udržovali od prvního dílu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právoplatný status jednoho z nejlepších seriálových konců v dějinách, závěrečných cca dvacet minut vás emočně rozebere na ty nejmenší atomy a připomene vám, jaká to byla s Fisherovými jízda a jaká by asi mohla být, kdyby tu s námi běželi navždy. Tohle eso v rukávu jsem od lidí kolem Balla fakt nečekal a o to víc mi to hitlo. Po někdejším loučení se Shameless rozhodně největší citová nálož. ()

Reklama

Reklama