Reklama

Reklama

Všechna moje láska

  • Německo All My Loving (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Život sourozenců Stefana (41), Julie (44) a Tobiase (34) se na první pohled zdá fajn. Stefan pracuje jako pilot, má velký byt, rychlá auta a mnoho žen. Až zmizení jeho dcery Vicky ho vytrhnou z jeho povrchních vztahů a probudí v něm nový a mnohem hlubší druh citu. Julie a její manžel Christian si užívají pár dní v Itálii, aby trochu prohřáli jejich unavený vztah. Julie ale brzy zjišťuje, že ani na dovolené se nedokáže vymanit ze svých úzkostných pečovatelských zlozvyků a místo manželovi věnuje pozornost zraněnému toulavému psovi. Tobias je otec tří dětí a manžel úspěšné manažerky, který akorát dokončuje (konečně) svá vysokoškolská studia. To mu jeho sourozenci „zpříjemní“, když na něj padne úloha pečovatele o nemocného otce. Bude Tobias pokračovat v obětování se pro druhé, nebo uchopí otěže života pevně do svých rukou? A jak zvládnou tuto „krizi středního věku“ jeho dva starší sourozenci? (Film Europe)

(více)

Recenze (4)

angel74 

všechny recenze uživatele

Tři sourozenci se na prahu čtyřicítky ocitnou v nezáviděníhodných situacích, kdy musí chtě nechtě bilancovat svůj dosavadní život. A jak už to tak bývá, neprožívají přitom nic extra veselého. Nevím, jestli je to věkem, ale tenhle film mi prostě padl do noty. Byla jsem velmi zaujatá jak námětem a způsobem jeho zpracování, tak hereckými výkony. Absolutně mi vyhovovalo i pomalé tempo vyprávění. (80%) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

rodina ,kde dospělí sourozenci žijí vlastní životy po svém.Aby se překvapivě setkali pod jednou střechou za okolností,kdy se každý odhalí. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že sledujete tři povídky s jednou poslední, která je úplně zbytečná. Herecky moc fajn i ten příběh docela šel, ale to je tak všechno. První sledujete prostě záletníka co kvůli nemoci to hraje přes city a že je pilotem letadla. Druhá je asi nejvíc emotivní, ale je v něm docela nejvíc chyb. Stále jsem nepochopil jak s tím psem se tam promenádují po hotelu, když tam pes nesmí. Jednou je scéna jak ho dávají do kabelky, aby v další fázi tam se procházel jak kdyby byl majitele. Třetí není špatná a může vzít za srdéčko, když máte tátu bručouna a vy sám si užíváte jen život, když nemusíte pracovat a čtvrtá, která trvá tak pět minut je úplně na nic. Žádná hitparáda to není, ale v klidu se na to dívat. Jen tomu vlastně chybí vůbec to, proč jí sledujeme, protože tenhle život sourozenců zase do skládačky nic moc neřekne. Škoda. Slabší průměr ()

Reklama

Reklama