Reklama

Reklama

Monstra.

Trailer

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Dana a Arthur jsou manželé téměř deset let. Společnost, rodina i přátelé je jako pár milují, ale když nejsou spolu, zvysoka jimi opovrhují. Vzhledem k jejich potřebám, přesvědčením, životním možnostem a vnitřním démonům nadejde den, kdy se musí rozhodnout, zda nechat druhého jít vlastní cestou není tím největším důkazem lásky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Což o to,dialogy fungují skvěle a hercům můžete přijít na chuť .Byl jsem zvědav hlavně na Șerban Pavlu a jeho gay rolička byla vynikající.Ona první část s taxikářem vlastně taky nebyla špatná,ale druhá s Arthurem právě byla z toho nejlepšího.Samozřejmě si člověk pak nahodil třetí dějiství,kdy konečně formát obrazu se nám uráčil zvětšit do klasických pozorovacích úhlů.Jak už psal J*A*S*M on ten konec fakt vyprdne do prázdna,kdy vlastně sice si vezmete,že některý vztahy jsou na místě a neposunou se ani o centimetr,ale nějak chybělo co je vlastně oba spojuje.Babička si myslím to nebyla:) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Konverzační drama o třech dějstvích a jednom manželském páru v krizi. První část sleduje manželku (jak si s někým povídá), druhá část manžela (jak si s někým povídá), třetí pak oba společně (jak si povídají). Zatímco prvá i druhá část dokážou přes jistou rozvláčnost bavit, v třetí snímku spadne řemen a vyplyne zcela do prázdna. #KVIFF2019 ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama