Reklama

Reklama

Hrátky s ohněm

  • USA Playing with Fire (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když úzkoprsý velitel Jake Carson (John Cena) přispěchá se svým elitním týmem zkušených hasičů (Keegan-Michael Key, John Leguizamo a Tyler Mane) na záchranu tří sourozenců (Brianna Hildebrandová, Christian Convery a Finley Rose Slaterová) ze spárů ničivého požáru, rychle si uvědomí, že je žádný výcvik nemohl připravit na dosud nejnáročnější práci ze všech – hlídání dětí. Životy, zaměstnání a dokonce i požární sklad hasičů, jimž se nedaří vypátrat rodiče nezbedných ratolestí, se rázem obrátí vzhůru nohama. Záhy zjistí, že děti jsou – stejně jako oheň – divoké a nepředvídatelné. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

silentname 

všechny recenze uživatele

Budem asi znieť divne, no pre mňa je "Playing With Fire" ukážka malého filmového zázraku. Je to po všetkých stránkach špatné. Mizerné efekty, detskí herci nefungujú, preplnené stupídnymi fórmi a predsa len ma to miestami vedelo pobaviť. Čím? V prvom rade faktom, ako veľmi seriózne John Cena zobral túto rolu. Mám pocit, že chce úplne vážne pôsobiť ako tvrdý vedúci hasičskej stanice. Ale potom sa ukáže aj jeho jemnejšia stránka. Miestami ma bavili jeho hlášky typu: "Outside is off limits" a podobne. Plus je tento film ako obrovská reklama na "My Little Pony". Je to tým až preplnené. Brianna Hilderbrand je celkom okey. A z deciek pôsobí asi najviac zaujímavo zo všetkých. A celkom som jej to aj veril. Ostatné veci sú maximálne ujeté a zvláštne. Skoro ako keby bol film po celú dobu natáčania zhúlený. A nemyslím tým hercov a podobne. Hovorím o filme ako takom. Proste to nemá hlavu ani pätu, ani logiku, ani nič. Jednotlivé scénky nedávajú zmysel a pôsobia divne. Už len v úvode, kde John Cena zachraňuje našu trojicu z horiacej chaty je zvláštna. Nikto sa v tom ohni nedusí, nikomu neni zle ani nič. Očividne nikto ani nepotrebuje lekárske ošetrenie, nakoľko sa mohli nadýchať splodín. Proste logika mala dovolenku na tomto filme. Ale na druhú stranu som sa pri tom fajne odreagoval. Takže čo z toho plynie. Že viackrát si to nepozriem a je to plné klišé. Okrem toho filmy, kde najväčším nepriateľom tvrdých chlapov sú malé deti sme videli už veľa. Ale na jedno zabitie večera to stačilo. Hodnotenie: C ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento film je neškodné krmivo pro dobytek a pro dronové nadmíru ochranitelské rodiče. Zdá se , že hlavním sdělením snímku je poučení, že děti jsou podobně jako požár divoké a nepředvídatelné. Scénář je tak špatný, že jsem se místo o herce a jejich marné úsilí zajímal o počítání velkého množství filmových klišé.Otázka je jestli se dětské publikum bude zajímat o kariéry hlavních postav. Je to pořádná hovadina při které se budou vaše děti šaškárnám smát s vámi. Jestli vám to zní jako doporučení pro vás, film si pusťte. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

John Cena, ktorému v kolonke ocenení navždy bude svietiť nula, je zárukou tupého výrazu na obrazovke. Ale to je celkom v pohode, našťastie ako hasič nemal aspoň tupú sekeru. Čo z toho, keď v tomto filmu nenájdete skoro žiadnu príležitosť na úprimný smiech. Zasmejete sa len samy sebe, že ste dali tomuto šancu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. Tady posloužil jako katalyzátor k natočení této blázniviny. Hlavně, že si Amerika umí udělat legraci z kalifornských hasičů. John Leguizamo mi chvilkami připomínal Jacka Blacka, dokonce si umím představit, že by se ti dva prohodili. Ten by do té potrhlé partičky hasičů taky zapadl a mohl s nimi řádit. Leguizamo měl i podobná hejblata. Tohle je blbina určená pro menší děti. Dospělí z toho asi nebudou moc nadšení. John Cena je nový Arnold. Taky mu to s děckama moc hezky šlo. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

V kategorii dětských filmů je to rozhodně nadprůměrná komedie, u které mátě pocit, že děti to bavilo a herce ještě více. A o to v tomhle filmu šlo, o drama, napětí, tajný útěk a nakonec šťastný závěr, protože děti musí mít šťastné konce a jim byl film určen. A pár dobrých sekvencí pro dospělé se taky našlo (tažená sekera jako z The Shining byl fórek excelentní o jakoby maršálu Malinovském ani nemluvě a tohle tvůrci z našich Pelíšků nejspíše vůbec neznají). ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Natáčení probíhalo od 4. února do 29. března 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama