Reklama

Reklama

Hrátky s ohněm

  • USA Playing with Fire (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když úzkoprsý velitel Jake Carson (John Cena) přispěchá se svým elitním týmem zkušených hasičů (Keegan-Michael Key, John Leguizamo a Tyler Mane) na záchranu tří sourozenců (Brianna Hildebrandová, Christian Convery a Finley Rose Slaterová) ze spárů ničivého požáru, rychle si uvědomí, že je žádný výcvik nemohl připravit na dosud nejnáročnější práci ze všech – hlídání dětí. Životy, zaměstnání a dokonce i požární sklad hasičů, jimž se nedaří vypátrat rodiče nezbedných ratolestí, se rázem obrátí vzhůru nohama. Záhy zjistí, že děti jsou – stejně jako oheň – divoké a nepředvídatelné. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. Tady posloužil jako katalyzátor k natočení této blázniviny. Hlavně, že si Amerika umí udělat legraci z kalifornských hasičů. John Leguizamo mi chvilkami připomínal Jacka Blacka, dokonce si umím představit, že by se ti dva prohodili. Ten by do té potrhlé partičky hasičů taky zapadl a mohl s nimi řádit. Leguizamo měl i podobná hejblata. Tohle je blbina určená pro menší děti. Dospělí z toho asi nebudou moc nadšení. John Cena je nový Arnold. Taky mu to s děckama moc hezky šlo. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu zbavit pocitu, že John Cena zkrátka nepatří do komedií. I přesto že ho to baví a nejspíš bude i zábavnej v reálu. Ta jeho postava a celkový obličej prostě křičí se mnou sranda nebude. Nejspíš i proto mám z takových filmu trošku zvláštní pocity. Ostatní herci jsou výborní a ta komedie funguje, jenže pořád se nemůžu zbavit toho pocitu že John Cena který ještě má hrát v komedii někoho kdo nemá skoro ani špetku humoru a má být neustále vážný, tak je to hrůůůza. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Upřímně, já čekal neuvěřitelně teatrální a nesnesitelnou titěrnost, které jsem dal šanci jen a pouze kvůli tomu, že v tom hraje John Cena, u kterého mě ale zároveň jen tak mimochodem neskutečně vytáčí výběr jeho rolí, kdy místo toho, aby to se svou muskulaturou a ksichtem řezal v akčních vypalovačkách hlava nehlava, tak se naopak povětšinou zúčastňuje podobných rodinných komedií, kde se akorát ztrapňuje. Každopádně, já jsem ale ve výsledku nakonec s tímto filmem docela spokojený, a to i přesto, že jde skutečně dle očekávání o teatrální, naivní a afektovanou podívanou, plnou rozječených parchantů a přihlouple se chovajících dospělých, jenže její zpracování je prostě zábavné, svižné a přes všechno výše zmíněné i velmi příjemně snesitelné. Úroveň vtipných scén tedy odpovídá věku dětskám, pro které je tento snímek určen primárně, tudíž zhruba tak 8-12 let, ale že dokázali častokrát pobavit i mě, popřít nemohu, většina postav pak působí sympaticky a neotravně, což se rovná v tomto typu filmu také skoro až zázraku, a dokonce zde s přimhouřením obou očí chvílemi fungují i emoce, a když vezmu v potaz, že mě nedokázal nasrat ani happyendově megakýčovitý, přeslazený závěr, tak to je už co říct. Já tak zkrátka musím Playing with Fire docela pochválit a i přes svou šílenou infantilnost se jedná o film, který dokáže skutečně převážně pobavit, a to klidně i celou rodinu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh v podpriemernom predvedení a to jak na strane hereckej tak aj režisérskej. Je jasné, že tvorcovia filmu nemali nejaké zvláštne ciele, ale to ešte neznamená, že ten výsledok by nemohol byť na trošku vyššej úrovni. Keď už úroveň – tak z tohto hľadiska zábavné scény mnohokrát nemajú dostatočnú úroveň. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

John Cena, ktorému v kolonke ocenení navždy bude svietiť nula, je zárukou tupého výrazu na obrazovke. Ale to je celkom v pohode, našťastie ako hasič nemal aspoň tupú sekeru. Čo z toho, keď v tomto filmu nenájdete skoro žiadnu príležitosť na úprimný smiech. Zasmejete sa len samy sebe, že ste dali tomuto šancu. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Natáčení probíhalo od 4. února do 29. března 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama