Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po střelbě ve škole bere policie osmnáctiletou Maju Norbergovou do vazby. Dívka se dozvídá, že je obviněna z vraždy. (Netflix)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok je skôr opatrný, než by si divák mal hneď utvoriť názor, či ho to baví, alebo nie. Sledujeme dvoch menej či viac rozmaznaných teenagerov a ich vznikajúcu lásku. Avšak v retrospektíve, pretože príbeh začína scénou školského masakra, respektíve chvíľu po ňom. A epizóda končí zase chvíľu pred ním. Všetko nasvedčuje tomu, že najzaujímavejšími pasážami budú tie zo súdu. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek do velké míry průměrný, máme zločin, kromě toho, že byla střelba toho moc nevíme a začínáme zpětně rekonstruovat příběh. Jsem docela zvědavý, jaký to nabere směr. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to strašně divný. Začíná to masakrem, vypadá to, že je vše jasné a Maja mlčí. Advokát se vlastně na nic neptá, jen na jejího přítele. Vidíme nějaké vhledy do minulosti a tak se dozvídáme, že jsou to vlastně "golden kids" a minimálně jedno z nich není moc šťastné. Atmosféra je trochu tísnivá, avšak celkové mám dojem, že to seveřani umí mnohem mnohem mnohem líp. Uvidíme, kam to povede. Předpokládám, že nic nebude jak se zdá. No. 3,5* ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacatek rozhodně zajímavý a jsem zvědavý jak to bude pokračovat a jak to dopadne. Zatím si nedokážu spojit události s hlavní postavou, ale sazim ns to, že je vinná. Každopádně sympatická hlavní postava je velkým plusem. ()

Reklama

Reklama