Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Hope

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1994–2000), 141 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Režie:

James Frawley, David Semel, Dennie Gordon, Mel Damski, Martin Davidson (více)

Hrají:

Mandy Patinkin, Adam Arkin, Christine Lahti, Mark Harmon, Hector Elizondo, Peter Berg, Jayne Brook, Vondie Curtis-Hall, Thomas Gibson, Roxanne Hart (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(141)

Obsahy(1)

Vteřiny, které rozhodují o životě a smrti. Personál nemocnice musí být připraven, osobní problémy jdou stranou. Nad vším bdí nesmlouvavý ředitel. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele kulyk k tomuto seriálu (1)

Nemocnice Chicago Hope (1994) 

Čikejgou Houp není Motol, to je marný. Žádné zdechliny, zapomenuté v letních čtyřicítkách přes víkend v kumbále, takže pondělní směně přitečou naproti až do sesterny. Neznají tam mraky toxíků, potulujících se mezi odděleními, aby dílem něco šlohli porouchaným, dílem prodali švestrám nakradené pičifuky ze sephory. O tom, že existuje snaha přehazovat pacoše z očního na plicní, protože se s ním nikdo nechce srát, ani neslyšeli. A tak to má být! Když už nakroutit zhovadilou teleoseru z lékařského prostředí, tak sexy, aby reklama před, po a desetkrát uprostřed rejžovala. V době uvedení neměl seriál v našich zemích kloudnou konkurenci, debilitě Dallasu se smál snad už i retardovaný Macura a Ally McBlilová se zatím jen krčila na dně prapodivné představivosti bezkozkomilného scenáristy. Z dnešního hlediska za 40%, i tak mě hanba fuckuje. Dovolím si též oponovat řadě spolukomentátorských es - Jandera se Sovou by si namazali všechny jůesácké konkurenty na housku! ()

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Reklama

Reklama