Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Hope

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1994–2000), 141 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Režie:

James Frawley, David Semel, Dennie Gordon, Mel Damski, Martin Davidson (více)

Hrají:

Mandy Patinkin, Adam Arkin, Christine Lahti, Mark Harmon, Hector Elizondo, Peter Berg, Jayne Brook, Vondie Curtis-Hall, Thomas Gibson, Roxanne Hart (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(141)

Obsahy(1)

Vteřiny, které rozhodují o životě a smrti. Personál nemocnice musí být připraven, osobní problémy jdou stranou. Nad vším bdí nesmlouvavý ředitel. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Faidra k tomuto seriálu (1)

Nemocnice Chicago Hope (1994) 

Viděla jsem pár dílů ze začátku série a cítím se povinována říct, že Mandy Patinkin by udělal koukatelnou záležitost i z reklamy na mast proti hemoroidům, nejen z příběhů lékařů a pacientů z nemocnice v centru města. K tomu musím připočíst i Petera MacNicola a Hectora Elizonda, protože postavy Geigera, Birche a Watterse jsou přesvědčivé, zábavné a skvěle napsané. Zbytek mě nijak zvlášť nebral, takže jsem s tím zakrátko skončila. Potom jsem čistě náhodou viděla část epizody z kdovíkolikáté řady a nestačila se divit, do jakých hloubek klesla kvalita. Se zjištěním, že dva z těch tří jsou pryč, jsem se divit přestala. ()

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Reklama

Reklama