Reklama

Reklama

Jiná liga

(pořad)
Trailer
Publicistický / Sportovní
Česko, 2019, 45 min

Obsahy(1)

Fotbal úplně jinak, než jak ho dosud znáte: Chytře, s úsměvem a i tak trochu retro. Nová show trojice Jiří Hošek, Luděk Mádl, Jindřich Šídlo. Fotbal je posedlostí a vášní pro dvě třetiny planety. Včetně trojice populárních tváří Televize Seznam, jež ale rozděluje rivalita jejich oblíbených klubů, tedy Arsenalu a Tottenhamu. Jiná liga = fotbalová show, jakou jste v Česku zatím neviděli! (Televize Seznam)

(více)

Recenze (4)

Lisa 

všechny recenze uživatele

Super záležitost! Méně nagelovaných týpků s vybělenými zuby než v jednom pondělním pořadu jedné komerční televize. Více zajímavých věcí o fotbale a mnohem akčnější. Díky kluci. Jen tak dál. Good luck ! A znělka nemá chybu. ()

osmdesatosm 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu pořad, který jsme v Česku zatím neviděli. Tak zdlouhavý a nezábavný pořad tady chyběl! Pan Mádl neumí moderovat a už vůbec ne hrát. Jeho fotbalová laboratoř je výsměch a hrané scénky s panem Hoškem jsou trapné a vtipné jen nechtěně. Neustálé vzpomínání Šídla na léta minulá a snahat napasovat datum každé zmíněné události na sezonu, kdy naposledy vyhrál Tottenham titul, už ve druhém dílu nudí a obtěžuje. Vše, co se v jednom 45 minutovém dílu odehraje, by se dalo vměstnat do 25 minut. O aktuálnosti pořadu také nemůže být řeč, díly jsou zjevně točeny dlouho dopředu. Snaha o fotbalový Top Gear se nepovedla a Šídlo se nestane fotbalovým Jeremy Clarksonem. Jo a Seznam by panu Mádlovi mohl nechat ušít pořadné sako. Na ty rukávy dlouhé tak, že mu nejdou vůbec vidět ruce se nedá dívat. ()

Reklama

Reklama