Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank Collins je autor bestsellerů, který už pět let nevydal žádnou knihu, a na jeho bankovních účtech je to hodně znát. Zatímco se pokouší překonat autorský blok, nastěhuje jeho žena Emma do jejich domu svého otce Eduarda, svérázného advokáta v důchodu, který po jedné prohrané při strávil pár let ve vězení (odkud si odnesl mj. působivé tetování). Eduardo se zdá být ještě docela ve formě, trpí ale občasnými výpadky paměti. Je také značně tvrdohlavý a soužití s ním nedává naději, že by Frank doma nalezl klid potřebný k práci. Emmu napadne, že by mohli Eduardovi pozvat pár přátel, že se tak společně zabaví a Frank bude mít pokoj. Ukáže se, že rodin, které chtějí své staroušky přes den někam deponovat, je dost, a že za to rády zaplatí. Frankovi svitne, že by to mohl být vítaný přivýdělek. Podnikání se slibně rozjíždí, neujde ale pozornosti bdělého úředníka ze sociálních služeb Neda Tooleyho, který provoz stacionáře zakáže, protože Frank nemá na takovou činnost licenci. Získat ji trvá nejméně rok. Eduardo ale obratem najde řešení a pomůže Frankovi odkoupit „spící licenci“ od muže, který přestal provozovat denní centrum pro děti. Provoz stacionáře pokračuje, staroušci jsou nadmíru spokojení. Tooley ale zjistí, že licence, kterou si Frank obstaral, je prošlá... (TV Nova)

(více)

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bez Treja by to nebolo ono, ale ten to vytiahol aspoň na priemer, čo som bol prekvapený, keďže som o jeho komediálnych vlohách netušil. Dá sa to pozrieť, ale málokto sa k filmu vráti, nie je ničím výnimočný. Taká klasika pre naše televízie, pre nenáročných divákov. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Machette s Alzheimrom berie na Su Ellen. 😜 Veľa známych no starých tvári po hromade. Skôr úsmevná pohodovka ako komédia. Stále som na niečo čakal no žiadna divočina neprišla. Objednávanie v reštaurácii bolo však suprové ako aj útok na dom dôchodcov  v štýle Dannyho dvanástky. To som sa vážne nasmial. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Neškodná a naozaj priam až rodinná komédia s Trejom v hlavnej úlohe. Nie je to nič čo musíte vidieť, ale aspoň tu má na rozdiel od posledných filmov Trejo dostatočný priestor a prekvapivo mu umiernená, civilná a mierne komediálna úloha celkom sadla Príbeh tuctový a asi po 15 minútach budete vedieť ako to celé skončí. Čo sa týka humoru tiež nečakajte žiadne výbuchy smiechu ale skôr iba pár úškrnov. Nenáročná oddychovka... 50% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Velká snaha o zajímavou komedii, ale přitom to bylo bez doteky zábavy, humor žádný a herci nepřesvědčily o svoji kvalitě. Předvídatelné a hodně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama