Reklama

Reklama

Scooby Doo a kletba 13. ducha

(TV film)
  • USA Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost (více)

Obsahy(1)

Parta uspořádá garážový výprodej věcí, které nashromáždila během své detektivní kariéry, ale když dojde na starou křišťálovou kouli, zkontaktuje je jejím prostřednictvím kouzelník Van Ghoul, který potřebuje pomoc s honem na ducha jménem Asmodeus. (TV Nova)

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo prichádza vo vynovenom animovanom šate a s príbehom opierajúcim sa o seriál z 80-tych rokov. Celkom vkusne nostalgicky navrhnutá epizóda, ktorá nepostráda ani humor, avšak akosi ma nenadchla až tak ako niektoré predošlé filmy. Ťažko povedať, možno som už týchto Scooby filmov presýtený. 65 % ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Vida! Nový Scooby-Doo se rozhodl navázat na seriál Scooby Doo a 13 duchů (1985), který namísto Freda a Velmy zavedl postavy Vincenta van Ducha a Flim-Flama. Seriál, který jsem nemohl hodnotit jinak než plnou palbou a spolu s původním Scooby-Doo na stopě (A pak i Scooby Doo show) patří k naprosté špici tohoto seriálu. Inu, tady se do toho už vkládají i Fred s Velmou a musím říct, že Fred mi v tomhle kousku moc neseděl. Nicméně pořád je v filmu několik velice dobrých gagů, dějová linka 13 duchů se malinko rozšířila i do minulosti a jako celek to nepůsobí nikterak špatným dojmem. Tady už sice je i co vytýkat ale jako celek to nadprůměr dohromady dá. 70% (Mimochodem ty obrázky z galerie, které jsou z minulého filmu Scooby Doo a duch labužníka pryč!) ()

Reklama

Reklama