Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1963 a Baby se v letním táboře, který provozuje její otec, setkává s mladým tanečním instruktorem Johnnym. Tančí se tu úplně jiné tance, než na jaké je zvyklá... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem sentimentální, ale původní filmový Hříšný tanec beru. Tohle byla ale neúspěšná snaha napodobení něčeho, co se nemělo napodobovat, hlavně ne v podobě seriálu. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za skvělou hudbu kouzelných 80. let. Nechápu proč pouhej rok od uvedení nepřekonatelného, legendárního, tanečního, velebijáku Dirty Dancing, se za každou cenu musejí svézt na úspěšné vlně Hříšňáku a pod stejným názvem, podstrčit lidem seriál. Je tady jedna podstatná věc - Johnny a Baby = Patrick Swayze a Jennifer Grey!! Jiná varianta nepřipadá v úvahu. Kdyby seriál měl svůj origoš název a bylo uvedeno , že je inspirovanej filmem - budiž, ale tohle je pouhá zoufalost jak využít původní tvorbu. Proto tak nízké hodnocení, ()

Bau.Baushka odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že to mohlo vypadat jako laciný výdělek, ale tohle je naprosté zesměšnění diváka. Nejenže je zde naprosto stejný název a jména postav, ale dějově to není moc rozdílné a mnohé záběry jsou přímo jak přes kopírák. Dokázali dojít až do detailů, napodobují i účesy. Tragédie. ()

Reklama

Reklama