Reklama

Reklama

Politický kabaret

(pořad)
Publicistický
Česko, 2019, 50 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

Jaromír Soukup odhalí ty nejteatrálnější politické šašky a přinese vám shrnutí týdne s humorem a s nadhledem. (TV Barrandov)

Recenze (10)

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto kabaretu si Soukup dělá legraci z hloupých politiků, ale ten hloupý chlapec, při vší té zábavě, kterou šíří kolem sebe, si zapomněl dělat legraci sám ze sebe, protože on je ten největší kašpárek. Naprosto mně odzbrojilo to publikum, které se od začátku řezalo smíchy, jako nikde jinde. Tomu dávám smějícího se Soukupa. Jaromírovi dávám zamračeného Soukupa, protože má v hlavě hnůj a je to trapnej šašek, kterej má ale dokonalou schopnost, klesat s každým svým pořadem ještě níž a níž, ačkoliv to není možné. ()

Reklama

Hanver odpad!

všechny recenze uživatele

Slovy se to da jen tezko popsat a vyjadrit v plne, siroke krase. Dost vypovidajici bylo uz slozeni komparsu v "publiku". Umelecky dojem bych rad prirovnal k zabavnim poradum 80tych let, ale nejde to, je to zcela nesoumeritelne. Porady Jaromira Soukupa jsou proste vlastni kategorie, ktera debilnosti rozdilem tridy vevodi nad vsim, co jste si pod touto terminologii mohli kdy predstavovat v nejdivocejsich snech. Neprekvapi, ze zvolenym hostem bylo ztelesneni ceske malosti a vychcankovskeho idiotstvi, mluvci statniho prezidenta Jiri Ovcacek. Pokud tedy chcete vyzkouset, cemu dovedete odolat, pak tuto esenci srackovistosti televizne-politicke zabavy vrele doporucuji. Podle me, vlastni zkusenost, jakykoli normalni clovek nemuze dat vice nez par minut. Pokud porad zhlednete cely, je to velmi alarmujici a meli byste ihned vyhledat lekarskou pomoc - patrne se o vas pokousi vazna psychicka choroba. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší šašek. Ale kvituji s povděkem, že se snaží ztrapnit asi proto, aby si vydělal na dluhy. Jen mě děsí, že si najde diváky...voliče... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama