Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana se vrátila s holčičkami z Francie. Trochu ji vyděsilo, že její muž vstoupil do KSČ, ale situaci rychle pochopila. Činorodá Jana zažívala ve Francii nudu a především je šťastná, že jsou zase s Jerrym spolu, protože se mají upřímně rádi. Situace ale není růžová, je jasné, že na statku je udavač, který všechno, co se šustne, donese StB a ta to hned předá na stranický okres, aby tím mohl Vokoun bombardovat a znervózňovat Jerryho. Na statek přijela kontrola z ministerstva a Jerrymu chybí ve stodole seno, kterým přikrmovali tajně koně ve Varech.

Nastává čas Velké jarní ceny. Vehement není favoritem, protože ho černí bookmakeři posledně podrazili, ale všichni svatoštěpánští jemu a Smajlovi z tribuny fandí, vsadili na něj a doufají, že vyhraje. Jenže Maděra si z vážných důvodů nemůže půjčit na seno peníze od Bena, a tak se ocitne v prekérní situaci. Slíbil totiž Jerrymu, že seno ihned po Velké ceně doplní. V této šlamastyce se ocitl vpodstatě kvůli své velké lásce ke koním. Co si má nyní počít? A tak na okamžik ztratí svou rozvahu a přikývne na něco, co roztočí osudové kolo zlověstných událostí... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodpustím si ironický komentář. Tak k partě, která spolu za čtvrt století zažila i nemožné, přibude za velmi podezřelých okolností jeden novej. Od jehož příchodu vědí všechny orgány o dění na statku všechno. Přesto je strašně složité udavače odhalit a všichni se div nepodezírají navzájem. Chápu, že pro stavbu příběhu jde asi o důležitou zápletku, ale snad by se to dalo udělat méně absurdně. ()

Reklama

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v obci Úterý, Dvoře Chýnov u Radiče, Karlových Varech, Kunicích, Velké Chuchli. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama