Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kriminálna dráma o vyšetrovaní masakru v Dusiburgu, inšpirovaná skutočným príbehom. Krvná pomsta medzi znepriatelenými klanmi ´ndranghety prekročila hranice Talianska. Po tom, čo Nemeckom otriasol masaker mladých Talianov pred pizzeriou v Duisburgu, nemeckí a talianski vyšetrovatelia museli spojiť svoje sily, aby vypátrali vrahov... (RTVS)

(více)

Recenze (6)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Trochu mafie, trochu polície, trochu rodinného života z oboch strán, ale film za veľa nestojí. Fádny, tuctový a nezaujímavý. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele

Neviem akým skutočným príbehom je tento snímok inšpirovaný, ale aj tú malú dôveryhodnosť ktorú príbeh vyvolá je v záverečných titulkoch "po vtákoch" kedže filmári nám oznamujú, že všetko je len "akože". Čiže teoreticky sa mohli inšpirovať aj vraždou Vietnamcov v Bratislave roku 1994 a zvyšok dotvoriť fikciou. Filmový príbeh je ale naozaj tuctový, bez napätia, fádny a nezaujímavý. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Průměr. Děj jednoduchý a předvídatelný, spousta klišé. Konec nevěrohodný. Možná stačilo pokračovat alespoň náznakem možnosti další omerty ze strany obou manželek nebo kalábrijského bosse, bez toho film aspoň 30 % ztrácí. Krom toho německý policista nepůsobil ani trochu německy. Nepochopil jsem rovněž účast či koprodukci srbských tvůrců, jestliže se děj odehrává pouze v Itálii, Německu a Nizozemsku. Jako televizní film ucházející, ale do kin by mi to přišlo slabé. Což možná platí i pro Netflix. S přimhouřením oka dávám 20 % za kameru a 35 % za zbytek. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Kromě začátku,je to poklidná kriminálka,která hraje do karet jen tomu,koho aspoň zajímá malinko mafie.Bohužel ´Ndrangheta tu působí hrozně porvchně.Sice dobře zazní,že nechtějí být moc vidět a je to tichá organizace ,ale pak udělají takový poprask.Sice Kalábrie potěší,nemá to nějaký velký tempo a dvojice detektivů zrovna moc k sobě nepasuje.Na TV film vlastně dostanete přesně to,co asi čekat můžete.Chybí určité rozvětvení,kromě jednoho oběda u stolu a manželek je to vcelku tuctová věc,která ani tím,že je podle skutečné události nevytrhne  trn z paty z průměru.50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama