Reklama

Reklama

Dobrodružství Brisco Countyho Jr.

(seriál)
  • USA The Adventures of Brisco County Jr.
USA, (1993–1994), 21 h 14 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Bruce Campbell, Julius Carry, Christian Clemenson, John Astin, Kelly Rutherford, James Hong, R. Lee Ermey, JoNell Kennedy, Billy Drago, Gary Hudson (více)
(další profese)

Epizody(27)

Obsahy(1)

Starý dobrý western v novém balení. Jsme v roce 1890, na starém kalifornském Západě, v časech prašných měst, dostavníků, střelby v ulicích a přitažlivých saloonových zpěvaček. V této době je Brisco County junior (Bruce Campbell), absolvent Harvardské univerzity a syn šerifa patřícího k největším ostrostřelcům v kraji, najat bohatými podnikateli, aby zlikvidoval bandu dvanácti obávaných psanců vedenou hrozivým Johnem Blyem (Billy Drago). Vítejte v Dobrodružstvích Brisco Countyho juniora, ve filmu nabitém tolika epizodami, že by na ně jeden život nestačil. Tento film je vzrušujícím návratem k velké tradici amerických westernů. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (25)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ujetý western s charismaticky vtipnou hlavní postavou - Bruce Campbell byl jednoznačně největším tahounem seriálu. Běželo to příliš dávno a nepamatuju si detaily, zůstal jen kladný dojem a vědomí, že to byla svižně zábavná prča. Ale kdoví, třeba bych to v dnešní době považovala za trapárnu a šoupla Brisco Countyho jr. někam k odpadovým hodnotám. 20-80% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Milovaný seriál z dětství a jeden z mých prvních hrdinských vzorů. Western, steampunk, buddy-comedy. Brisco County měl zkrátka všechno. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem to hltal jedna báseň. Teď bych se na to ještě jednou rád podíval, hlavně kvůli perfektnímu Brucovi... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

U nás snad první seriál tohoto typu - akce + humor + vynálezy jako ve Wild Wild West, ale protože to nebylo okoukané jako pozdější Herkules nebo Xena, byla to mnohem větší zábava. A ještě k tomu sekáč jako Bruce Campbell v hlavní roli... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si byli plně vědomi hlavního kladu celého seriálu. A to nesporného charismatu Bruce Campbella, na kterém celou sérii postavili. Pak tu také byla směs technických hraček, akce, humoru, dobrodružství a atmosféry divokého západu. Ovšem bez Bruce by to byl pouze nezábavný slepenec výše zmíněného. S ním je to i po letech nezapomenutelný seriál mého mladí. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama